U Coral Beach Club Afbeelding U Coral Beach Club
U Coral Beach Club *****
Bestemming: Rode Zee - Eilat

U Coral Beach Club

*****

Slenter met uw blote voeten over het fijne zandstrand en voel de zon heerlijk op uw gezicht schijnen. Luier de hele dag in uw ligstoel op het strand om aan uw kleur te werken of relax in de schaduw onder uw parasol aan het zwembad van dit schitterend gerenoveerde hotel, terwijl uw kinderen zich vermaken in het kinderbad of met leeftijdgenoten spelen in de miniclub. De moderne stijl in combinatie met tropische...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: U Coral Beach Club in Eilat

Gelegen direct aan het privestrand in Eilat (d.m.v. een loopbrug), dichtbij Coral Beach en Dolphin Reef. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere North Beach en Shlomo Mountain.

Faciliteiten: U Coral Beach Club

U Coral Beach Club is wijds opgezet, onlangs gerenoveerd in moderne stijl en beschikt over 285 gerenoveerde kamers gelegen in een prachtige tropische tuin. U treft er een receptie, liften en een lounge met zitjes en sfeervolle bar aan. U kunt heerlijk zwemmen in het buitenzwembad en vindt u op het zonneterras voldoende ligbedden en parasols. Ook op het strand staan ligbedden en parasols voor u klaar. Voor kinderen is er een apart kinderbad en een miniclub aanwezig (4-12 jaar). Er zijn 2 restaurants die aan al uw culinaire wensen voldoen. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een snelle internetverbinding in openbare ruimtes (draadloos of via kabel). Andere voorzieningen bij dit hotel zijn onder andere een nachtclub, een snackbar/broodjeszaak, artsenservice, kapper en roomservice (sommige tegen betaling).

Uw hotelkamer:

Elke kamer biedt uitzicht op het strand en is voorzien van airconditioning, wasmachine/droger en een minibar. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van de draadloze internetverbinding op de kamer. Elke kamer heeft een lcd-TV met kanalen via de kabel en betaalfilms. De badkamer is uitgerust met bad of douche met een extra diep bad en een handdouche. Daarnaast heeft elke badkamer ook een make-up/scheerspiegel en een fohn. Extra voorzieningen zijn onder andere een kluisje en een koffiezetapparaat/waterkoker. Op de kamers van U Coral Beach Club Eilat mag niet worden gerookt.

Sport & Ontspanning:

Tennis, sport- en waterspellen, fitness in de Healthclub. Het animatieteam verzorgt een leuk afwisselend programma voor jong en oud met sport, spel en shows. Er is zelfs een trapeze act aanwezig.

Verzorging: U Coral Beach Club

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is; ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Tevens zijn er snacks, alle door het hotel geselecteerde lokale (non-) alcoholische dranken. Sommige importdranken zijn inclusief.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



U Coral Beach Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705