Sheraton Moriah Eilat Afbeelding Sheraton Moriah Eilat
Sheraton Moriah Eilat
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Sheraton Moriah Eilat




Hotel o.b.v. Logies



Sheraton Moriah Eilat

Sheraton Moriah is beter bekend als het Leonardo Plaza Hotel Eilat. Het hotel heeft een zwembad met uitzicht op de Rode Zee. Alle kamers hebben uitzicht op zee, en het prive strand ligt een paar meter verder. Alle kamers hebben air-conditioning en een balkon, en sommige kamers hebben een jacuzzi bad. De gasten kunnen relaxen in de spa, of trainen in de fitnessruimte. Andere faciliteiten zijn een gaming kamer, een restaurant, een bar, en nog vele andere faciliteiten. Het hotel ligt vlak bij het vliegveld, het centrum en het strand.

Ligging

Het hotel ligt 5 minuten rijden van het vliegveld, en 10 minuten van het centrum, en het prive strand ligt een paar stappen van het hotel.

Faciliteiten

Restaurant, Bar, Receptie 24 uur, Tuin, Terras, Rookvrije kamers, Kamers / voorzieningen voor gasten met een handicap, Lift, Kluisje, Kapel, Verwarming, Bagage-opslag, Winkels in het hotel, Alle openbare en prive-ruimtes zijn rookvrij, Airconditioning , Rokersgedeelte, Snackbar, Sauna, Fitnessruimte, Speelkamer, Wellness-centrum, Massage, Speeltuin, Tafeltennis, Jacuzzi, Buitenzwembad, Roomservice, Vergader-/feestzaal, Business-centrum, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, Kapper / schoonheidssalon, Ontbijt op de kamer, Strijkservice, Bruidssuite, Valutawissel, Souvenirwinkel, Schoenpoetsen, Lunchpakket, Autoverhuur, Fax / kopieerapparaat, Entertainment Team, en gratis parkeren.

Kamers

Het hotel beschikt over 301 kamers. Een standaard 2-persoons kamer beschikt over een Kluisje, Airconditioning, Bureau, Zithoek, Verwarming, Douche, Bad, Haardroger, Badkamerbenodigdheden, WC, Badkamer, TV , Telefoon, Radio , Kabel-TV, Koffie-/theevoorzieningen, Minibar, Koelkast, Wekdienst/alarmklok, en een Balkon.

Verzorging



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Sheraton Moriah Eilat 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705