Rimonim Neptune Hotel Afbeelding Rimonim Neptune Hotel
Rimonim Neptune Hotel
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Rimonim Neptune Hotel




Hotel o.b.v. Logies



Rimonim Neptune

Het Rimonim Neptune hotel is een onlangs gerenoveerd hotel, ideaal gelegen op 1 minuut afstand van het Rode Zee strand, vlak bij de markt en de winkelstraten.

De kamers zijn vernieuwd en gemoderniseerd, met LCD TV en een balkon met uitzicht op de Rode Zee. Het hotel serveerd een groot, gevarieerd ontbijtbuffet.

Er is een spa, sauna en hamman en een sportschool. In het hotel kunt u genieten van de prachtige bar bij het zwembad. Als u liever in het hotel blijft kunt u genieten van de speelkamer en uw kinderen van de vele activiteiten die voor hun worden georganiseerd door het personeel. Het restaurant biedt fantastisch eten aan van goede kwaliteit.

Ligging

Het hotel ligt op 1 minuut afstand van het Rode Zee strand, vlak bij de markt en de winkelstraten.

Faciliteiten

Bar, Receptie 24 uur, Kranten, Terras, Rookvrije kamers, Kamers / voorzieningen voor gasten met een handicap, Familiekamers, Lift, Verwarming, Designhotel, Bagage-opslag, Snooker, Winkels in het hotel, Homovriendelijk, Airconditioning, Sauna, Fitnessruimte, Speelkamer, Wellness-centrum, Massage, Speeltuin, Jacuzzi, Turks bad, Buitenzwembad, Roomservice, Vergader-/feestzaal, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, VIP-kamervoorzieningen, Strijkservice, Valutawissel, Souvenirwinkel, Excursiebalie, Fax / kopieerapparaat, Ticketservice, en gratis parkeren.

Kamers

Het hotel beschikt over 278 compleet gerenoveerde hotelkamers. Alle kamers beschikken over een Kluisje, Airconditioning, Bureau, Verwarming, Douche, Haardroger, Badkamerbenodigdheden, WC, Badkamer, Bad of douche, Telefoon, Radio , Kabel-TV, Koffie-/theevoorzieningen, Koelkast, Wekdienst/alarmklok, en een Balkon.

Verzorging



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Rimonim Neptune Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705