Rimonim Marina club Afbeelding Rimonim Marina club
Rimonim Marina club
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Rimonim Marina club


Rimonim Marina Club Eilat Hotel is een ideale uitvalsbasis voor vakanties en uitstapjes. Dit hotel is geliefd om zijn architectonische kenmerken en het gemak van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De King City beroemd om zijn historische achtergrond van koningen is op minder dan een kilometer van het hotel. De populaire Dolphin Reef kweekt verschillende soorten dolfijnen voor zijn spectaculaire...

Appartement o.b.v. Volgens programma



Rimonim Marina Club Eilat Hotel is een ideale uitvalsbasis voor vakanties en uitstapjes. Dit hotel is geliefd om zijn architectonische kenmerken en het gemak van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De King City beroemd om zijn historische achtergrond van koningen is op minder dan een kilometer van het hotel. De populaire Dolphin Reef kweekt verschillende soorten dolfijnen voor zijn spectaculaire shows. Eilat Onderwater, in de buurt van het hotel is beroemd om de mariene wereld attracties. De piramidevormige IMAX 3D theater is slechts een kilometer van het hotel.

plaats Het Rimonim Hotel is gelegen aan de Laguna op het noordelijke strand van Eilat. Rimonim Beach ligt op slechts steenworp afstand van dit hotel. Het hotel is gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Eilat.

kamers Rimonim Hotel biedt 131 familiekamers. Alle kamers zijn ingericht met een kitchenette, een koelkastje, een eethoek, telefoon en kluisje.

Restaurant Het restaurant van het hotel biedt Israelische delicatessen, afgezien van internationale keukens. De bar, gelegen op het dak en in de lobby, serveert drankjes, hapjes en drankjes.

algemeen Het Rimonim Marina Club Eilat Hotel biedt recreatieve voorzieningen, zoals een eigen lagunes, kajaks en een speeltuin. Bezoekers kunnen ontspannen in het zwembad niveau kamer gelegen in het zwembad. Dit hotel vergemakkelijkt ook vele sportieve activiteiten zoals tennis, biljart, tafelvoetbal, computerspelletjes, zeilen en skien. Het Luna Park is ook binnen nabijheid hotel.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Rimonim Marina club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705