Moon Valley Eilat Afbeelding Moon Valley Eilat
Moon Valley Eilat
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Moon Valley Eilat


Hotel o.b.v van schema



Moon Valley

Moon Valley Hotel is nu bekend als Astral Village hotel. Het hotel biedt kamers aan met airconditioning en satelliet-tv, op slechts 12 minuten lopen van de toegangspoort tot de eeuwenoude stad Petra. De vele markten en restaurants van het centrum van de stad Wadi Musa liggen op slechts 300 meter van het Moon Valley Hotel. Er is gratis eigen parkeergelegenheid bij het hotel.

Elke ochtend serveert het hotel een continentaal ontbijt. Lunchpakketten zijn ook beschikbaar.

De medewerkers van Moon Valley Hotel zijn 24 uur per dag beschikbaar. Moon Valley Hotel biedt tevens een pendeldienst naar de luchthaven. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel.

Ligging

Het hotel ligt aan het noordelijke strand van Eilat. De vele markten en restaurants van het centrum liggen op slechts 300 meter van het Astral Village Hotel.

Faciliteiten

Restaurant, Receptie 24 uur, Verwarming, Bagage-opslag, Airconditioning , Restaurant (buffet), Pendeldienst van en naar de luchthaven, Lunchpakket, en gratit parkeren.

Kamers

Het Astral Village hotel beschikt over 18 kamers. Elke kamer is uitgerust met Airconditioning, Strijkijzer, Strijkvoorzieningen, Ventilator, Verwarming, Douche, WC, Badkamer, Telefoon, Satelliet TV, en Kabel-TV.

Verzorging



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Moon Valley Eilat 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705