Mercure Mirage Afbeelding Mercure Mirage
Mercure Mirage
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Mercure Mirage




Hotel o.b.v. Logies



Mercure Mirage

Het Mercure Mirage is ook wel bekend als Holitel Siesta Eilat. Het hotel ligt in het centrum, vlak bij de Rode Zee. Het hotel beschikt over all-inclusive-accommodatie, een laat ontbijt, gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Het grote buitenzwembad is het hele jaar open. Het restaurant van Holitel Siesta Eilat All Inclusive is de hele dag geopend.

De kamers in Holitel Siesta hebben een lcd-tv met kabelzenders, airconditioning en een eigen badkamer. Er is gratis WiFi beschikbaar in het business-centrum en in de kinderspeelkamer.

Er rijdt elke dag om het uur een gratis pendeldienst naar het strand en het nabijgelegen vliegveld van Eilat. De hotel medewerkers kunnen ook vervoer regelen naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Ligging

Het ligt in het cenrum van Eilat, vlak bij de Rode Zee.

Faciliteiten

Bar, Receptie 24 uur, Tuin, Rookvrije kamers, Kamers / voorzieningen voor gasten met een handicap, Lift, Kluisje, Kapel, Verwarming, Bagage-opslag, Homovriendelijk, Alle openbare en prive-ruimtes zijn rookvrij, Airconditioning , Restaurant (buffet), Speelkamer, Speeltuin, Biljart, Buitenzwembad, Buitenzwembad (hele jaar), Kinderopvang, Valutawissel, Lunchpakket, Fax / kopieerapparaat, Ticketservice, Fietsen beschikbaar (gratis), Entertainment Team, Shuttleservice (gratis).

Kamers

Het siesta hotel beschikt over 159 kamers. Een kamer beschikt over onder andere; Kluisje, Airconditioning, Strijkvoorzieningen, Verwarming, Bad, WC, Badkamer, TV , Telefoon, Satelliet TV, Kabel-TV, LCD-/Plasma /Flatscreen TV, Wekdienst/alarmklok, en een balkon.

Verzorging



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Mercure Mirage 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705