Leonardo Privilege Eilat Afbeelding Leonardo Privilege Eilat
Leonardo Privilege Eilat ****
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Leonardo Privilege Eilat

****

Leonardo Privilege ligt op korte loopafstand van het (noord)strand en de gezellige boulevard.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging Leonardo Privilege Eilat

Leonardo Privilege ligt op korte loopafstand van het (noord)strand en de gezellige boulevard.

Faciliteiten:Leonardo Privilege Eilat

Het comfortabele 4-sterren Leonardo Privilege biedt u comfort in een gemoedelijke atmosfeer. In de lobby treft u de receptie en de gezellige lobbybar met zitjes. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd in het restaurant. Drankjes kunt u bestellen bij de Sport lobbybar of de pool/snackbar. In de tuin ligt het zwembad omringd door een terras van houten vlonders en voorzien van ligbedjes en parasols. Verder treft u in Leonardo Privilege een souvenirshop, kapsalon en een wasservice. Internethoek (tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (1-4 jaar, 4-9 jaar) en een juniorclub (9-12 jaar) met tal van activiteiten, playstation en spelletjes.

Uw hotelkamer:Leonardo Privilege Eilat

De nette kamers van Leonardo Privilege zijn voorzien van een kluisje, individuele airconditioning (gratis), koelkastje, koffie/thee faciliteiten, kabeltelevisie en een balkon. De badkamers hebben een bad/douche en een toilet.

Sport & Ontspanning:Leonardo Privilege Eilat

Gedurende de dag en avond is er een uitgebreid animatieprogramma met vermaak voor alle leeftijden. In het Health Center kunt u gratis gebruik maken van diverse faciliteiten, fitness en alle behandelingen zijn tegen betaling.

Verzorging:Leonardo Privilege Eilat

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.00), diverse snacks (12.30-16.00), diner (19.00-22.00),allen in buffetvorm. De aanwezige lokale alcoholische en nonalcoholische drankjes tussen 10.00-00.00 uur inbegrepen. Tegenbetaling: import drankjes, verse vruchtensappen en allesna 00.00 uur.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Leonardo Privilege Eilat 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705