Isrotel Yam Suf Hotel Afbeelding Isrotel Yam Suf Hotel
Isrotel Yam Suf Hotel ****
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Isrotel Yam Suf Hotel

****

Yam Suf behoort tot de Isrotel keten en dat kunt u aan alles merken. De vriendelijke service, goede keuken en ontspannen sfeer vindt u ook in dit hotel terug.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Yam Suf behoort tot de Isrotel keten en dat kunt u aan alles merken. De vriendelijke service, goede keuken en ontspannen sfeer vindt u ook in dit hotel terug.

Ligging: Isrotel Yam Suf in Eilat

Yam Suf ligt op circa 50 meter van het strand en circa 5 kilometer van het centrum en de wandelboulevard.

Faciliteiten: Isrotel Yam Suf

Yam Suf biedt u tal van faciliteiten voor een heerlijke vakantie. In de lobby treft u de lounge met de receptie, liften en zitjes. WIFI in de lobby en in de kamer (tegen betaling). In de prachtig aangelegde tuin met palmbomen liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en zonneterrassen met ligbedjes, parasols en badhanddoekenservice. Voor maaltijden, snacks en drankjes kunt u zich wenden tot een van de restaurants, lobbybar of pool-/snackbar. Voor de kinderen is er een miniclub (4 t/m 11 jaar) en kinderspeelruimte.

Uw hotelkamer:

De kamers van Yam Suf zijn comfortabel ingericht met individuele airconditioning (gratis), telefoon, satelliet-tv, kluisje, koelkastje en koffie-/theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon met zitje en zwembad-/(zij-)zeezicht.

Sport & Ontspanning:

U kunt gratis gebruik maken van de tafeltennistafel. Tegen betaling: poolbiljart, fitness, shooting range en de duikschool. In het Spacentrum treft u diverse massagemogelijkheden en de sauna (tegen betaling).

Verzorging: Isrotel Yam Suf

U verblijft in Isrotel Yam Suf op basis logies & ontbijt; ontbijt in buffetvorm. Tevens halfpension mogelijk; ontbijt en diner in buffetvorm.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Isrotel Yam Suf Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705