Howard Johnson Neptune Afbeelding Howard Johnson Neptune
Howard Johnson Neptune
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Howard Johnson Neptune




Hotel o.b.v. Logies



Howard Johnson Neptune

Het Neptune Hotel maakt deel uit van de hotelketen Howard Johnson. Het hotel biedt direct toegang tot het strand Het Neptune Hotel is een van de oudste hotels uit Eilat. Het is een grote 7 verdieping hoog gebouw, die een U-vorm heeft. Het hotel heeft een grote lobby, een bar, winkels, restaurants, een nachtclub, fitnessruimte, jacuzzi, sauna en nog vele andere faciliteiten. Buiten heeft het hotel een groot zwembad, en een kinderzwembad. Het hotel biedt ook een ruim assortiment aan van verschillende keukens, o.a. Chinees, Thais, Italiaans, en lokaal eten.

Ligging

Het hotel ligt in het hartje van Eilat, vlak aan de zee. Transportatie vanaf het vliegveld duurt ongeveer 5 minuten. Het hotel ligt in de buurt van het winkel gedeelte, bars, en restaurants.

Faciliteiten

Restaurant , complimentaire schoenenpoets service , zwembad, kinderzwembad, , Fitness ruimte ,snack bar aan het zwembad ,DVD/video verhuur , Sauna , gratis parkeren , Tv.

Kamers

Alle kamers van het Neptune hebben uitzicht op zee en een klein balkon. De kamers beschikken over air-conditioning, telefoon, TV, kluis en mini-bar. De pas gerenoveerde kamers hebben een moderne uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. All the rooms of the Neptune overlook the sea and they offer a small balcony.

Verzorging



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Howard Johnson Neptune 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705