Excursiereis Eilat Israel Afbeelding Excursiereis Eilat Israel
Excursiereis Eilat Israel
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Excursiereis Eilat Israel


Indien u dit arrangement boekt, verblijft u de gehele periode in een 3* hotel in Eilat. Vanuit uw hotel maakt u 4 excursies.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijt



Deze reis is inclusief:

  • Retourvlucht vanaf Amsterdam naar Eilat.
  • Transfer van de luchthaven naar uw hotel en vv.
  • Comfortabele bus met airco tijdens de excursies.
  • Alle overnachtingen in een 3* hotel.
  • U verneemt bij aankomst in Eilat in welk hotel u zult verblijven.
  • Verzorging op basis van logies & ontbijt.

Deze reis is exclusief:

Het excursiepakket t.w.v. 160,- met de 4 genoemde excursies (optioneel en te voldoen bij aankomst) voor slechts 119,- per persoon.

Extra informatie:

Het is niet mogelijk de excursies separaat te kopen, uitsluitend het hele pakket van deze 4 excursies. Ter plekke zal onze lokale vertegenwoordiger u informeren op welke dagen de excursies zullen plaatsvinden.

Excursie programma:

Boottocht & Dolfijnen

Een halve dag heerlijk genieten op de Rode Zee, waarbij u de mogelijkheid heeft om te zwemmen, te snorkelen en misschien wel een dolfijn te spotten! Onderweg wordt er een heerlijke barbecue verzorgd. Dit is de ultieme vorm van ontspannen. De boottocht duurt 4 uur en is inclusief 1 frisdrankje.

Kameeltocht

Een middag per kameel door de bergen en de woestijn in de omgeving van Eilat is een fantastische ervaring. Hier kunt u kennis maken met deze vriendelijke dieren, het fascinerende landschap en u krijgt de mogelijkheid 4 landen in een keer te zien: Israel, Jordanie, Saoedi Arabie, Egypte. Tot slot zult u genieten van een schitterende zonsondergang. Let op: stevig schoeisel en een trui voor de avond worden sterk aangeraden.

Jeep Safari

Met een 4x4 open jeep gaat u op ontdekkingstocht door de woestijn. U gaat op zoek naar de dieren die hier nog in het wild leven zoals, wolven, hyena's en struisvogels. Tijdens de pauze wordt er een kampvuur gemaakt en zult u de echte atmosfeer van de woestijn proeven.

Underwater Observatory

Voor een ieder die het onderwaterleven van de Rode Zee wil leren kennen, maar het droog wil houden is dit de perfecte excursie. Hier heeft u de mogelijkheid om de prachtige onderwaterwereld in de Rode Zee te observeren. Een unieke belevenis en een onvergetelijke ervaring.

Boekingscode: COR



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Excursiereis Eilat Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705