Dan Panorama Afbeelding Dan Panorama
Dan Panorama
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Dan Panorama


Het Dan Panorama ligt in Eilat, in de wijk North Beach, en biedt uitzicht op de lagune. Het beschikt over een buitenzwembad en een wellnesscentrum. De kamers zijn voorzien van een kabel-tv en een balkon. Dagelijks wordt een uitgebreid Israelisch ontbijtbuffet geserveerd in de Dolphin-eetzaal. Dit buffet bestaat onder andere uit zelfgebakken brood, vers fruit en eieren, die naar uw smaak worden bereid....

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het Dan Panorama ligt in Eilat, in de wijk North Beach, en biedt uitzicht op de lagune. Het beschikt over een buitenzwembad en een wellnesscentrum. De kamers zijn voorzien van een kabel-tv en een balkon.

Dagelijks wordt een uitgebreid Israelisch ontbijtbuffet geserveerd in de Dolphin-eetzaal. Dit buffet bestaat onder andere uit zelfgebakken brood, vers fruit en eieren, die naar uw smaak worden bereid.

Alle kamers hebben airconditioning en kamerhoge ramen; vele bieden uitzicht op de lagune. Sommige kamers bieden gratis toegang tot de exclusieve Club Lounge, waar hapjes en drankjes worden geserveerd.

Voor kinderen is er een amusementsclub, waar ze kunnen knutselen en computerspelletjes kunnen doen. Verder kunnen ze zich vermaken in het kinderzwembad en de speeltuin.

Aan de bruisende strandboulevard die voor het hotel ligt, vindt u winkels, bars en restaurants. Het attractiepark Kings City vindt u op 15 minuten lopen van het Dan Panorama Eilat.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Dan Panorama 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705