Crowne Plaza Afbeelding Crowne Plaza
Crowne Plaza
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Crowne Plaza


Gelegen aan de promenade van Eilat, Crowne Plaza Eilat ligt op minder dan 2 km van de luchthaven van Eilat. Het beschikt over een buitenzwembad en wellnessfaciliteiten. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele. Alle kamers van het Crowne Plaza Eilat zijn voorzien van airconditioning, een minibar en kabeltelevisie. Gratis koffie en thee zijn ook aanwezig in elke kamer. Adam en Eva restaurant serveert een...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Gelegen aan de promenade van Eilat, Crowne Plaza Eilat ligt op minder dan 2 km van de luchthaven van Eilat. Het beschikt over een buitenzwembad en wellnessfaciliteiten. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele.

Alle kamers van het Crowne Plaza Eilat zijn voorzien van airconditioning, een minibar en kabeltelevisie. Gratis koffie en thee zijn ook aanwezig in elke kamer.

Adam en Eva restaurant serveert een gevarieerd ontbijt met een saladebar en een selectie van kaas en brood. Voor de lunch en het diner, worden vleesspecialiteiten aangeboden. Lobby restaurant is gespecialiseerd in zelfgemaakte taarten, samen met salades en sandwiches.

Het spacentrum beschikt over saunas, een fitnesscentrum en kamers voor massages en schoonheidsbehandelingen. Cocktailpartys, shows en spelletjes worden georganiseerd door het animatieteam van het hotel.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Crowne Plaza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705