Caesar Resort Afbeelding Caesar Resort
Caesar Resort
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Caesar Resort




Hotel o.b.v. Logies



Caesar Resort

Het Ceasar Resort ligt vlak bij de haven, zee en entertainment gedeelte van Eilat. Dit prachtige hotel met pas gerenoveerde kamers biedt een ruim assortiment aan faciliteiten aan, waaronder een zwembad, jacuzzi, winkel, souvenierwinkel, nachtclub en nog veel meer. Alle kamers zijn gemoderniseerd met nieuwe meubels, en hebben uitzicht op de haven, het zwembad of de zee.

Ligging

Het Caesar Resort ligt vlak bij de haven van Eilat, met een prachtig uitzicht op de Edom bergen en de Rode Zee. Het hotel is op loopafstand van het strand, en alle entertainment kan vlak naast het hotel gevonden worden.

Faciliteiten

Een modern zwembad, kinderzwembad, jacuzzi, informatie centrum voor excursies, nachtclub, entertainment groep, souvenierwinkel, kledingwinkel, en kinder clubs.

Kamers

240 luxe kamers, (waarvan 7 suites) met uitzicht op de haven, het zwembad of de zee. Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd en hebben nieuwe meubers, vloerbedekking, gordijnen en moderne belichting. Elke kamer beschikt over air-conditioning, TV, radio, telefoon, balkon, en een ruime badkamer met haardroger.

Verzorging



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Caesar Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705