Astral Topaz Hotel Eilat Israel Afbeelding Astral Topaz Hotel Eilat Israel
Astral Topaz Hotel Eilat Israel
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Astral Topaz Hotel Eilat Israel


Een kleinschalig hotel waar u waar krijgt voor uw geld, dat is Astral Topaz! Hier vindt u ruime kamers, een centrale ligging, vlakbij het strand en een fijn zwembad. Een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie in het zonnige Eilat. Astral Topaz ligt in het centrum en op ca. 5 minuten lopen van het (noord)strand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Een kleinschalig hotel waar u waar krijgt voor uw geld, dat is Astral Topaz! Hier vindt u ruime kamers, een centrale ligging, vlakbij het strand en een fijn zwembad. Een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie in het zonnige Eilat.

Ligging:

Astral Topaz ligt in het centrum en op ca. 5 minuten lopen van het (noord)strand.

Faciliteiten:

Astral Topaz bestaat uit 1 gebouw met 81 kamers. Er zijn 2 lobbys, een met entertainment en een rustige lobby met gratis wi-fi. Vanuit het restaurant heeft u uitzicht over de tuin en het zwembad. Rondom het zwembad met apart kinderbad staan er voldoende ligbedjes en parasols voor de gasten, handdoekenservice is gratis.

Sport & Ontspanning:

Astral Topaz beschikt over een sauna.

Kinderen:

In Astral Topaz bevindt zich een snackbar en voor de kleintjes een kids-club.

Kamertypes:

Standaard kamer:

De verzorgde kamers van Astral Topaz zijn voorzien van individuele airconditioning (gratis), kluisje (gratis), televisie, koelkast en telefoon. De badkamer beschikt over bad/douche en toilet.

Verzorging:

U verblijft in op basis van logies en ontbijt. Tegen een meerprijs is halfpension bij te boeken. Ontbijt en diner in buffetvorm.

Bijzonderheden:

In het voor/naseizoen en tijdens de winterperiode (01 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het all inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

LET OP:

Op sommige vluchtdagen kan het voorkomen dat er een toeslag voor de heen- en/of terugvlucht wordt berekend.

Boekingscode: COR



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Astral Topaz Hotel Eilat Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705