Art Gallery Hotel Eilat Israel Afbeelding Art Gallery Hotel Eilat Israel
Art Gallery Hotel Eilat Israel ***
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Art Gallery Hotel Eilat Israel

***

Een centraal gelegen hotel in Bauhaus-stijl, waar kunst van diverse Israelische kunstenaars te zien is, zowel in de openbare ruimtes als in de kamers. U kunt uw reis volledig op deze website samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook altijd om advies vragen. De ervaren medewerkers van Oppenheim Travel helpen u graag.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ligging

In het centrum van Haifa, bij diverse winkels en restaurants, vlakbij de Grote Synagoge van Haifa.

Faciliteiten

Lobby cafe, restaurant, spa met div. behandelingen, massage, fitnessruimte en dakterras, parkeergelegenheid (o.b.v. beschikbaarheid), babysitservice, stomerijservice en op donderdagen gratis tour met gids door het hotel waarbij u o.a. uitleg krijgt over de kunst in het hotel. Verder staan er in de lobby 2 computers met internet gratis tot uw beschikking.

Kamers

Alle 40 kamers en suites zijn voorzien van badkamer, airconditioning, gratis wifi, lcd-kabeltv, koffie-/theezetfaciliteit, telefoon, koelkastje en kluisje.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Art Gallery Hotel Eilat Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705