Americana Afbeelding Americana
Americana
Bestemming: Rode Zee - Eilat

Americana


Het Americana Eilat Hotel ligt aan het noorderstrand van Eilat en heeft 2 restaurants, gratis WiFi, een zwembad met hot tub en een kleiner zwembad voor de kinderen. De moderne kamers zijn voorzien van een lcd-kabel-tv en een waterkoker. De kamers van het Americana Eilat Hotel zijn ingericht met lichte stoffen en uitgerust met een parket- of tegelvloer. Alle kamers hebben airconditioning, een kabeltelevisie...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Lift, Kluisje, Kapel, Verwarming, Winkels in het hotel, Alle ruimtes (openbaar en prive) zijn rookvrij, Airconditioning, Rokersgedeelte Diensten

24-uursreceptie, Bagageopslag, Valutawissel, Souvenirwinkel, Lunchpakket, Autoverhuur, Excursiebalie, Fax/kopieerapparaat, ATM/cash machine on site

Het Americana Eilat Hotel ligt aan het noorderstrand van Eilat en heeft 2 restaurants, gratis WiFi, een zwembad met hot tub en een kleiner zwembad voor de kinderen. De moderne kamers zijn voorzien van een lcd-kabel-tv en een waterkoker.

De kamers van het Americana Eilat Hotel zijn ingericht met lichte stoffen en uitgerust met een parket- of tegelvloer. Alle kamers hebben airconditioning, een kabeltelevisie en een eigen badkamer. Sommige kamers kijken uit op het zwembad.

Er wordt dagelijks een Israelisch ontbijt verzorgd met onder andere eieren, salade, brood, thee en koffie. U kunt ook de hele dag lichte maaltijden bestellen in restaurant Cave bij het zwembad. Het diner wordt geserveerd in de eetzaal.

U kunt gratis gebruikmaken van de sauna en de hot tub. Het Americana Eilat Hotel heeft ook een eigen supermarkt en een cadeauwinkel.

Het Americana Eilat Hotel bevindt zich op 1 km van de boulevard aan het noorderstrand en op 10 minuten met de taxi van het Underwater Observatory van Eilat. In 5 minuten rijdt u naar zowel het winkelcentrum The Mall als de luchthaven van Eilat.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Americana 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705