Ontdek Israel Afbeelding Ontdek Israel
Ontdek Israel ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Ontdek Israel

***

Ontdek in acht dagen Israel tijdens deze bijzondere groepsreis. U rijdt langs de kust van de Middellandse Zee via Caesarea en de hangende Perzische Tuinen naar Tiberias. Een uitgebreide rondleiding door Jeruzalem en een bezoek aan de Rode Zee zullen ook zeker niet ontbreken tijdens deze reis.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaOntdek Israel

8 dagen/7 nachten

groepsrondreis

Ontdek in acht dagen Israel tijdens deze bijzondere groepsreis. U rijdt langs de kust van de Middellandse Zee via Caesarea en de hangende Perzische Tuinen naar Tiberias. Een uitgebreide rondleiding door Jeruzalem en een bezoek aan de Rode Zee zullen ook zeker niet ontbreken tijdens deze reis.

Dag 1 Amsterdam - Tel Aviv

Vertrek vanaf Amsterdam voor uw vlucht met El Al naar Tel Aviv, Ben Gurion airport. Na aankomst wordt u naar uw hotel in Nethanya gebracht voor de overnachting.

Tel Aviv
Tel Aviv is een van de meest bruisende steden ter wereld. Deze stad, door de New York Times de 'Mediterranean Capital of Cool' genoemd, is een stad die 24 uur per dag open is met een unieke hartslag, die mediterrane zandstranden combineert met een nachtleven van wereldklasse, een bruisende culturele scene, ongelooflijk eten, door UNESCO erkende architectuur en een Internationale outlook. U mag het allemaal ontdekken!

Dag 2 Caesarea - Haifa - Tiberias

Na het ontbijt volgt een rit langs de stranden van de Middellandse Zee naar de oude Romeinse stad Caeserea. U bezoekt daar het Romeins Theater, het aquaduct en het hippodroom. Vervolgens wordt Haifa bezocht, een van de grootste, Israelische havens en gelegen op de hellingen van de berg Carmel. U bezoekt o.a. de Baha'i tempel met de hangende Perzische tuinen en de top van de Carmel. De dag eindigt in Tiberias, gelegen aan het meer van Galilea, waar u twee overnachtingen heeft. Ontbijt en diner.

Dag 3 Meer van Galilea - Golan Hoogte - Capernaum - Tabgha

Dagtour met o.a. bezoeken aan Caperneum, Mensa Christi, Tabgha, de voormalige Syrische fortificaties uit de oorlog van 1973 en Yardenit, de plaats waar Johannes de Doper Jezus doopte. Ontbijt en diner.

Dag 4 Tiberias - Cana - Nazareth - Jericho - Jeruzalem

Wij verlaten Tiberias en gaan naar Cana. Hier vond ooit het eerste wonder van Jezus plaats, het veranderen van het water in wijn. U bezoekt hier tevens het Franciscaner klooster en de trouwkerk. In Nazareth wordt de Kerk van de Aankondiging bezocht, gebouwd op de plek waar aartsengel Gabriel verscheen aan Maria. De route wordt vervolgd door de Jordaan vallei naar Jeruzalem. Ontbijt en diner.

Tiberias
Tiberias, gelegen aan de rand van het Meer van Galilea, is de perfecte uitvalsbasis om deze regio te verkennen. De Yigal Alon Promenade aan het water herbergt de meeste toeristische attracties van de stad en is een geweldige plek voor een wandeling langs het meer. Langs deze weg vind je de 19e-eeuwse Sint-Pieterskerk, gebouwd op de overblijfselen van een kruisvaarderskasteel. Er is een prachtige kloostergang binnen en de apsis van de kerk is geprojecteerd als de boeg van een schip - een verwijzing naar de vissersboot van Peter. Net om de hoek in HaYarden Street ligt het beeldenpark dat bekend staat als het Openluchtmuseum.

Dag 5 Jeruzalem

Na het ontbijt volgt een onvergetelijke toer door Jeruzalem. Allereerst bezoekt u de Olijfberg met een adembenemend uitzicht over de stad. Vervolgens bezoekt u de Kerk der Naties, de Tuin van Gethsemanee en de muren van de oude stad. U gaat de oude stad binnen door de Leeuwen Poort en loopt over de Via Dolorosa naar de heilige Sepulchre kerk en de Klaagmuur. De toer eindigt met een bezoek aan de oude Joodse- en Christelijke wijken en een bezoek aan de Knesset. Ontbijt en diner.

Dag 6 Jeruzalem en de Dode Zee

Na het ontbijt wordt een bezoek gebracht aan Yad Vashem, de herdenkingsplaats voor de slachtoffers van de Holocaust. Door de heuvels van Judea rijdt u naar de Dode Zee, het laagst gelegen punt op de aarde op 417 meter beneden zeeniveau. U bezoekt Massada en kunt het fort per kabelbaan bezoeken. Na een duik in de Dode Zee gaat u via Qumran, waar ooit in de grotten de 'Dode Zee rollen' zijn gevonden, terug naar Jeruzalem. Ontbijt en diner.

Dag 7 Jeruzalem

Dag ter vrije besteding. Onze gids kan u eventueel adviseren over de mogelijke toers en bezienswaardigheden. Ontbijt en diner

Jeruzalem
De meest betwiste stad op aarde is ook een van de mooiste. De omvang van zijn geschiedenis is verbluffend, en zijn vitale plaats in de tradities van alle drie de monotheïstische religies heeft ertoe geleid dat er door de eeuwen heen voortdurend over gevochten is. Dit is het hart van het Heilige Land, waar de Joden de Eerste Tempel oprichtten om de Ark van het Verbond veilig te houden, waar Jezus werd gekruisigd en weer opstond, en waar de profeet Mohammed naar de hemel opsteeg om Gods woord te ontvangen. Voor gelovigen is een bezoek aan Jeruzalem een ​​pelgrimstocht naar een van de meest heilige plaatsen ter wereld. Het aantal religieuze toeristische attracties hier kan verbijsterend zijn voor bezoekers die voor het eerst op bezoek zijn, maar gelukkig zijn de meeste van de belangrijkste bezienswaardigheden en dingen om te doen verborgen in de steegjes van de compacte oude binnenstad. Omdat er zoveel te zien is, is de beste manier om hier een reis aan te pakken, te beslissen over een paar belangrijke bezienswaardigheden die u niet mag missen, en uw bezienswaardigheden op te splitsen in delen van de stad. Probeer niet te veel te doen en jezelf uit te putten. Het zou een leven lang duren om alles te zien wat Jeruzalem te bieden heeft.

Dag 8 Tel Aviv - Amsterdam

In de vroege ochtend vervoer naar de luchthaven van Tel Aviv voor de vlucht naar Amsterdam.

Groepsreis minimaal 15 personenLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ontdek Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705