Kibboets Fly Drive, de Hoogtepunten van Israel Afbeelding Kibboets Fly Drive, de Hoogtepunten van Israel
Kibboets Fly Drive, de Hoogtepunten van Israel ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Kibboets Fly Drive, de Hoogtepunten van Israel

***

plane hotel car


11 Dagen

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels en kibboets country lodgings, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programmaKibboets Fly Drive, de Hoogtepunten van Israel

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israël. U overnacht onderweg in gemoedelijke kibboets hotels en kibboets country lodges, welke vaak landelijk gelegen buiten de grote steden zijn.

U reist via de westkust naar het noorden. U bezoekt alle hoogtepunten rond het Meer van Tiberias en geniet van de mooie natuur op de Golanhoogte. En natuurlijk een paar dagen in Jeruzalem. U sluit af met een ontspannen verblijf aan de Dode Zee.

Israël is niet groot (ruim de helft van Nederland). De afstanden die u dagelijks aflegt variëren, maar liggen doorgaans tussen de 100 en 300 kilometer per dag. Hierdoor heeft u dus alle tijd voor het maken van spontane uitstapjes en het nemen van spannende omwegen. Doorkruis het hele land en neem de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken.

Dag 1: Vlucht naar Tel Aviv, door naar Yad Hashmona (ca. 40 km)
Na aankomst op Ben Gurion Airport, rijdt u in slechts 40km naar uw eerste Kibboets hotel in Israël. Vanuit Kibboets Yad Hashmona is het bruisende Tel Aviv en bijzondere Jeruzalem gemakkelijk te bereiken. De prachtige gelegen Kibboets Yad HaShmona is in 1971 opgericht door een groepje Finse mensen en is vernoemd naar acht Joodse vluchtelingen uit Oostenrijk gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Dag 2: Tel Aviv en Jaffa
Bezoek het bruisende Tel Aviv en het oude Jaffa met de vlooienmarkt.

Als u Israël bezoekt, moet u minimaal 24 uur in Tel Aviv doorbrengen. Deze moderne, relaxte stad aan de Middellandse Zee is meteen een favoriet voor bezoekers. Het is de perfecte mix van stads- en strandleven met een bruisend nachtleven. Hoewel het gemakkelijk is om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, zijn er verschillende touropties, afhankelijk van uw interesses.

Dag 3: Yad Hashmona - Degania Bet ca. 230 km
Via Caesarea, Haifa en Akko naar Tiberias voor 2 overnachtingen in kibboets Degania Bet.

De Israëlische regio Galilea strekt zich uit over een enorm gebied van Noord-Israël en er zijn veel plaatsen om te bezoeken in Galilea. Voor degenen die in de natuur geïnteresseerd zijn, is Galilea vol met prachtige natuur, waaronder het Meer van Galilea, de Hula-vallei, de berg Gilboa, de natuurlijke bron bij Gan Hashlosha en meer. Galilea staat ook vol met belangrijke religieuze plaatsen, waaronder de plek waar Jezus over het water zou hebben gelopen, de berg der zaligsprekingen en de stad Nazareth.

Dag 4: Tiberias ca. 100 km
Een hele dag op en rond het Meer van Galilea.

Dag 5: Tiberias - Dode Zee ca. 150 km
Via Beth Shean (Romeinse opgraving) en de Jordaanvallei naar de Dode Zee en Massada. Overnachting in kibboets Kalia.

De Dode Zee, in het Hebreeuws bekend als Yam Ha-Melakh (de Zee van Zout), is het laagste punt op aarde, omgeven door het adembenemende landschap van de Negev-woestijn. De oevers van de Dode Zee zijn het laagste punt op het aardoppervlak en het zoute water van het meer geeft aanleiding tot de naam omdat geen enkele vis kan overleven in het zoute water. Het andere resultaat van het zoute water is hun vermaarde gezondheids- en genezende eigenschappen en de unieke eigenschap dat men er van nature in kan drijven.

Dag 6: Dode Zee
Je kunt Qumran bezoeken, de vindplaats van de Dode Zee rollen. Of maak een tocht door de woestijn per 4-wheel drive. Maar lekker een dagje luieren aan het zwembad mag natuurlijk ook.

Dag 7: Kalia - Jeruzalem ca. 100 km
In de ochtend naar Jeruzalem. Je slaapt de komende nachten in het comfortabele Ramat Rachel kibboetshotel, zo'n 5 km buiten het centrum.

In de aankomende dagen verblijft u in de bruisende stad Jeruzalem. U zult de oude stad van Jeruzalem verkennen, evenals de moderne, levendige metropool van vandaag. U heeft de mogelijkheid om alle hoogtepunten binnen de muren van de oude stad bezoeken, waaronder de westelijke muur, de Via Dolorosa en de kerk van het Heilig Graf. Ook krijgt u de kans om de hotspots van het moderne Jeruzalem te ontdekken, zoals het schilderachtige uitkijkpunt op de Haas Promenade, waar je de hele iconische skyline van Jeruzalem kunt zien, de Rozentuinen van de Knesset (Israëlisch parlement), het culturele complex First Station , en nog veel meer. Bovendien kunt u de bruisende, wereldberoemde Machane Yehuda-markt bezoeken, waar de lokale bevolking en toeristen samenkomen om de smaken en geuren op te snuiven van alles wat deze beroemde markt te bieden heeft.

Dag 8, 9 en 10: Jeruzalem
Alle tijd om deze ongelooflijke stad te bekijken en te beleven!

Dag 11: Ramat Rachel - Tel Aviv, terugvlucht
Vanaf Tel Aviv vlieg je terug naar huis.

 

 • U kunt de fly-drive ook zelf samenstellen. De route, de lengte van de reis en het aantal overnachtingen per hotel bepaalt u dan zelf. De kibboetsen en alle andere hotels uit ons programma zijn naar wens te combineren. U kunt op verschillende dagen van de week vertrekken en aanvliegen op Tel Aviv of Eilat. En u bepaalt zelf welke autocategorie u reserveert. Wij maken graag een berekening van de kosten voor de zelf samengestelde fly-drive.
 • U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.
 • Autohuur is inclusief all-risk verzekering (eigen risico ca. 400 - 1000 euro, afhankelijk van de categorie)
 • Waarborsom via creditcard. Zonder creditcard is autohuur niet mogelijk.

U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kibboets Fly Drive, de Hoogtepunten van Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705