Journey to Jerusalem Afbeelding Journey to Jerusalem
Journey to Jerusalem 8 dagen3 sterren ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Journey to Jerusalem 8 dagen3 sterren

***

plane hotel car

Ongeacht welk geloof, de regio is fascinerend. Van een levendig nachtleven in Tel Aviv, tot aan de charmerende tuinen van Haifa en als religieus icoon Jeruzalem, is het een gebied vol natuurlijke schoonheid, historische monumenten en plaatsen met belangrijke spirituele waarde. Genietend bij de dode zee, of een mooie cruise over de Zee of Galilee staan tegenover the heilige monumenten die mensen al jaren aanbidden,...

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1 Tel Aviv

Een mooie stad met een bruisend nachtleven, met de mogelijkheid zelf op ontdekking te gaan. Om 18 uur is er een welkomstbijeenkomst, en daarna heb je alle tijd om te genieten van de stad en zelf te ontdekken wat Tel Aviv te bieden heeft.

Tel Aviv is een van de meest bruisende steden ter wereld. Deze stad is door de New York Times de 'Mediterranean Capital of Cool' genoem dit is een stad die 24 uur per dag geopend is met een unieke hartslag, een combinatie van mediterrane zandstranden met een nachtleven van wereldklasse, een bruisende culturele scene, ongelooflijk eten en door UNESCO erkende architectuur en een Internationale outlook. Mis het niet!

Dag 2 Haifa

Wandelend door Jaffa en Tel Aviv, zult u zien hoe een stad groeide van een kleine haven naar een van de grootste steden van Israel. Met de bekende Bauhaus international architecture, de Rothschild boulevard en de artistieke herleving van Neve Tzedek.

Haifa is de op twee na grootste stad van Israël, prachtig gelegen op de hellingen van de berg Karmel met uitzicht op de Middellandse Zee, door sommigen vergeleken als ‘Israel’s San Francisco’. Hoewel het van oudsher een werkende stad is, zijn er een aantal geweldige dingen te doen in Haifa die je van je bucketlist in Haifa moet schrappen waaronder de Bahai-tuinen, de Duitse kolonie en een aantal topmusea. De stad is ook in heel Israël bekend om zijn gemengde bevolking van Joden en Arabieren die vreedzaam naast elkaar bestaan ​​en het resultaat is een aantal verbazingwekkende versmeltingen van Arabische en Joodse culturen in de stad.

Dag 3 Nazareth / Isfiya

De wonderlijke Baha'i tuinen, het Baha'i heiligdom kijkend over de stad zijn het eerste hoogtepunt van de dag. Door reizend naar de Stella Maris kerk om daarna te overnachten in een gasthuis in de Druze village waar we verwend zullen worden door verrukkelijke zelf gemaakte maaltijden en meer leren over de Druze gemeenschap.

Dag 4 Sea of Galilee

Het dorpje Tsfat, origineel huis aan de Kabbalah en een grote gemeenschap van artiesten. Zal leiden naar de zee van Galilee, waar de dag eindigt op de top van de berg van Beatitudes met een geweldig uitzicht over zee.

Het Meer van Galilea (de Kinneret) is een prachtig geografisch wonder, omringd door mooie landelijke agrarische nederzettingen. Beroemd vanwege zijn prominente plaats in de nieuwtestamentische geschriften (net als heel Galilea als de plaats waar Jezus woonde), is het Meer van Galilea een van de vroegst bewoonde gebieden in het land van Israël en beschikt over archeologische ruïnes naast enkele van de eerste baanbrekende nederzettingen in Israël, evenals religieuze locaties, moderne steden en eindeloze buitenactiviteiten.

Dag 5 Dead Sea

Drijvend op een van 's werelds meest zoutige zeeen, kamperen op een hoge klif voorbij de Jordaan, met een schitterende kijk over de dode zee, laat een indrukwekkende beleving na.

Een spectaculair natuurwonder de Dode Zee is perfect voor religieus toerisme en plezier in de zon met het gezin. Met zijn mix van strandleven en religieuze geschiedenis kun je genieten van de zon terwijl Bijbelgeleerden hun dagelijkse dosis religieuze geschiedenis kunnen krijgen. De belangrijkste attractie aan de Dode Zee is het warme, rustgevende, superzoute water zelf - zo'n tien keer zouter dan zeewater en rijk aan chloridezouten van magnesium, natrium, kalium, broom en verschillende andere. Het ongewoon warme, ongelooflijk drijvende en mineraalrijke water trekt al sinds de oudheid bezoekers, waaronder koning Herodes de Grote en de prachtige Egyptische koningin Cleopatra. Ze hebben allemaal genoten van de rijke, zwarte, stimulerende modder van de Dode Zee en moeiteloos op hun rug gedreven terwijl ze de gezonde mineralen van het water opzogen, samen met de zacht verspreide stralen van de Jordaanse zon.

Dag 6-8 Jeruzalem

Een vroege start maakt ons een van de eerste in Masada, een oud paleis en fort, met uitkijk over de dode zee. We beginnen onze reis naar een van de heilige steden van de wereld, Jeruzalem. Lopend in de voetstappen van Jezus, onderweg langs de Via Dolorosa, eindigend bij de heilige kerk Sepulchre en Golgotha, de plaats van de kruisiging. De laatste dag zijn geen activiteiten gepland en ben je vrij om te genieten van de stad en de laatste belevingen op te doen.

Jeruzalem

Jeruzalem is volkomen uniek - er is geen andere plaats zoals deze. Een stad van traditie, religie en geschiedenis, maar ook, in toenemende mate, van moderne cultuur en erfgoed, het is een stad die zoveel te bieden heeft dat je hier jaren zou kunnen doorbrengen zonder alles te zien. Jeruzalem is als nergens anders, een stad waar oud en nieuw om ruimte verdringen, samen met de drie religies die deze stad heilig noemen. Ongelooflijk intens, Jeruzalem, de ‘Stad van Goud’ is ergens niet te verklaren, en geen bezoek aan Israël is compleet zonder een bezoek hier, hoe lang ook.

Inclusief

Engelssprekende reisleider, lokale gidsen Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 7 ontbijten en 2 diners

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en Annuleringsverzekeringen CalamiteitenfondsLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Journey to Jerusalem 8 dagen3 sterren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705