Individuele rondreis Israel Heritage Highlights Afbeelding Individuele rondreis Israel Heritage Highlights
Individuele rondreis Israel Heritage Highlights ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Individuele rondreis Israel Heritage Highlights

***

plane hotel transfer


8 Dagen

Deze individuele rondreis start in Tel Aviv naar Jaffa oude stad langs het huis van Simon de Tanner en bewondert u het uitzicht vanaf de top van de heuvel en de kust naar de archeologische ruïnes van Caesarea. Daarna reist u naar het historische Tiberias, waar wordt geloofd dat Jezus leefde, vertoefde en predikte aan de oevers van het Meer van Galilea. U bezoekt Kana, de trouwkerk waar Jezus zijn eerste wonder deed, water in wijn veranderde. En de Annunciatie-kerk, gebouwd op de plaats waar archeologen geloven dat de aartsengel Gabriël aan de maagd Maria verscheen. Bij het landschap van de Dode Zee stijgt u met de kabelbaan naar het fort, het laatste bolwerk van de Joodse Zeloten in hun oorlog tegen de Romeinen. Deze reis eindigt in Jeruzalem, de heilige stad voor elk van 's werelds drie grote religies: het christendom, het jodendom en de islam.

Rondreis met Engelstalige gids met gegarandeerd vertrek

Individuele rondreis o.b.v. logies met ontbijtDagprogramma

Dag 1: Donderdag - Amsterdam - Tel Aviv

Aankomst op de luchthaven Ben Gurion; Onze lokale vertegenwoordiger ontmoet u na de paspoortcontrole voor eventuele assistentie. Daarna transfer naar uw hotel in Tel Aviv voor inchecken en overnachting.

Dag 2: Vrijdag - Jaffa oude stad - Caesarea - Megiddo naar het meer van Galilea en Tiberias

Vandaag is uw eerste toerdag, na het ontbijt checkt u uit en ontmoet onze lokale reisgids, die u tijdens uw reis zal begeleiden. Allereerst rijdt u voor een kort bezoek aan Jaffa (Joppa), wandelen langs de pittoreske steegjes van de oude, versterkte stad. U komt langs het huis van Simon de Tanner en bewondert u het uitzicht vanaf de top van de heuvel. Vervolgens reist u op deze dag verder naar het noorden; U rijdt langs de kust naar de archeologische ruïnes van Caesarea, gebouwd door Herodes, een diepe zeehaven evenals, opslagruimten, markten, brede wegen, baden en tempels ter ere van Augustus Caesar. Hierna brengt u een bezoek aan Megiddo en de allesomvattend Bijbelse heuvel van Megiddo, waarvan de universele waarde het een plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst heeft opgeleverd. Megiddo werd in het boek Openbaring genoemd, vanwege een grote strijd op de plaats genaamd "Armageddon". Een oude stad die  gedurende meer dan vijf millennia (6000-500 v.Chr.) continu werd bewoond. Aan het eind van de dag rijdt u naar het Meer van Galilea; arriveer daarna in Tiberias om in te checken bij uw volgende hotel.

Dag 3: Zaterdag - The Sea of ​​Galilee en The Golan Heights

Een geweldige dag staat u te wachten, U begint met een rondleiding door het historische Tiberias, waar wordt geloofd dat Jezus leefde, vertoefde en predikte aan de oevers van het Meer van Galilea. Vervolgens rijdt u verder naar Kafarnaüm, het centrum van de bediening van Jezus, bekend als de plaats waar Jezus leerde en een man die bezeten was door een boze geest genas. In Tabgha, bekend als de locatie waar het wonder plaatsvond door Jezus, hij voedde 5000 mensen met slechts vijf broden en twee vissen. U reis vervolgt hierna naar de berg der zaligsprekingen met uniek uitzicht op de zee, waar Jezus de "Bergrede" predikte. Men gelooft dat hij hier zijn 12 apostelen heeft uitgekozen. In de namiddag stijgt u op naar de Golanhoogte voor een geweldig panoramisch uitzicht op de toppen van Mt. Hermon en het ruige plateau van de Golan-hoogvlakte, met daaronder de groene pastorale Hula-vallei.Aan het einde van deze prachtige dag rijdt u terug naar Tiberias

Dag 4: Zondag - Kana - Nazareth - Beit Shean naar Jeruzalem

Na het ontbijt checkt u uit en start de reis in de richting van Jeruzalem. Onderweg brengt u een bezoek aan Kana, de trouwkerk waar Jezus zijn eerste wonder deed, water in wijn veranderde. Vervolgens gaat u naar Nazareth, bekend om waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Ook bezoekt u de Annunciatie-kerk, gebouwd op de plaats waar archeologen geloven dat de aartsengel Gabriël aan de maagd Maria verscheen. U stopt daarna voor een kort bezoek aan Mary's Well en Joseph's Church. Ga hierna verder naar Beit Shean, waar u het opgegraven amfitheater en de prachtig bewaard gebleven Romeinse stad vindt die verwoest is tijdens een aardbeving. Aan het einde van deze dag rijdt u door de Jordaanvallei naar Jeruzalem, na aankomst reist u meteen door naar uw hotel voor de incheck.

Dag 5: Maandag - Dode Zee en Masada

Vroege start vandaag voor een bijzondere dag, allereerst rijdt u door het opmerkelijke landschap van de Dode Zee, bijna 1300 voet onder de zeespiegel, het laagste punt op het aardoppervlak. De eerste stop is bij Masada, gelegen op een afgelegen klif in de Judean-woestijn. De plaats is in 2001 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Vervolgens stijgt u met de kabelbaan naar het fort, het laatste bolwerk van de Joodse Zeloten in hun oorlog tegen de Romeinen. Bezoek de opgravingen, het paleis van koning Herodes, de synagoge, het badhuis en nog veel meer. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Romeinse kampen en de Dode Zee. De volgende stop is bij de Qumran Caves-site waar de Dode Zeerollen werden ontdekt. Aan het einde van de dag, als het weer het toelaat, hebt u de mogelijkheid om te ervaren hoe het is te "drijven" op het zoute, mineraalrijke water - neem uw badpak mee. In de vooravond keert u terug naar Jeruzalem voor de overnachting.

Dag 6: Dinsdag - Oude stad van Jeruzalem

Vandaag begint uw reis van Jeruzalem; u start bij Mt. Scopus voor een spectaculair panoramisch uitzicht op de stad. Jeruzalem is de heilige stad voor elk van 's werelds drie grote religies: het christendom, het jodendom en de islam. De volgende stop is bij de Olijfberg, de plaats waar Jezus het eerst het Onze Vader gaf, gevolgd door een bezoek aan de Hof van Gethsemane waar Judas Jezus verraadde. In de Oude Stad wordt een stop gemaakt bij de Westmuur, een heilige plaats voor het jodendom. Vervolgens gaat u naar de eigenlijke locatie van de Tweede Tempel, de Tempelberg. Loop de Kruisweg, de Via Dolorosa naar Calvary en de Heilig Grafkerk, waar zowel de traditionele plaats van de Kruisiging als het Graf van de Wederopstanding te vinden is. U gaat net buiten de oude stad naar de berg Sion; u stopt bij de traditionele tombe van koning David en de zaal van het laatste avondmaal. Aan het einde van de dag keert u terug naar het hotel.

Dag 7: Woensdag - Nieuwe stad Jeruzalem

Na het ontbijt rijdt u naar de vernieuwde Yad Vashem, het officiële monument voor de Joodse slachtoffers van de Holocaust die in 1953 werd opgericht, gelegen aan de voet van Mt. Hertzel. U gaat verder naar Ein Karem; een pittoresk dorpje aan de zuidwestelijke rand van Jeruzalem, dit kleine dorp heeft grote betekenis in het christendom, volgens de traditie, hier is Johannes de Doper geboren. Onze volgende stop zal zijn naar het Israel Museum, onlangs gerenoveerd met een gedetailleerd model van Jeruzalem uit de tijd van de Tweede Tempel en het Heiligdom van het Boek, dat de Dode Zeerollen huisvest. Rijden door de Knesset (Huis van het Parlement) en de campus van de Hebreeuwse Universiteit. Als de situatie het toelaat, kunt u Bethlehem bezoeken om Rachel's Tomb en de Geboortekerk te zien. Aan het einde van de dag keert u terug naar uw hotel voor overnachting.

Dag 8:Donderdag - Tel Aviv - Amsterdam

Alweer is de laatste deze tour bereikt. U krijgt een transfer naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar huis.

Dag tot dag in het kort

Dag 1: Donderdag - Amsterdam - Tel Aviv
Dag 2: Vrijdag - Jaffa oude stad - Caesarea - Megiddo naar het meer van Galilea en Tiberias
Dag 3: Zaterdag - The Sea of ​​Galilee en The Golan Heights
Dag 4: Zondag - Cana - Nazareth - Beit Shean naar Jeruzalem
Dag 5: Maandag - Dode Zee en Masada
Dag 6: Dinsdag - Oude stad van Jeruzalem
Dag 7: Woensdag - Nieuwe stad Jeruzalem
Dag 8:Donderdag - Tel Aviv - Amsterdam

Hoogtepunten 

 • Bezoek aan Megiddo, locatie van Armageddon
 • Capernaum - het huis van Peter
 • Qumeran - waar de Dode Zeerollen werden gevonden
 • De weg van het kruis (Via Dolorosa)
 • The Church of the Nativity - BethlehemLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 7 hotel overnachtingenin 3-sterren hotels o.b.v. logies met ontbijt
 • Verzorging naar aanleiding van programma
 • Gecertificeerde Engelstalige reisgids
 • Entree gelden
 • Autos met airco tijdens toerdagen


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Individuele rondreis Israel Heritage Highlights 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705