Individuele Rondreis Past to the Future - De hoogtepunten van de Joodse staat Afbeelding Individuele Rondreis Past to the Future - De hoogtepunten van de Joodse staat
Individuele Rondreis Past to the Future - De hoogtepunten van de Joodse staat ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Individuele Rondreis Past to the Future - De hoogtepunten van de Joodse staat

***

plane hotel transfer


13 Dagen

U rondreis start in Tel Aviv bij het Rothschild Boulevard, waar u de prachtige Bauhaus-architectuur van de stad zult beleven, erkend als UNESCO-werelderfgoed. In het noorden zult u genieten van de nieuwe, verbazingwekkende presentatie van geavanceerde technologie en komt u langs het herenhuis van Haim Weizmann, de eerste president van Israël. Rosh Pina is een van de oudste koloniën van Israël, maar heeft tegenwoordig een klein stadje dat bekendstaat om haar geweldige restaurants, cafés en kunstgalerijen. In Jeruzalem wandelt u naar de stad David voor een virtual reality-film over de historische stad van koning David. Deze avontuurlijke rondreis sluit u af bij een veelkleurige rotsformaties met een rondleiding door de Timna Copper Mines en de spectaculaire King Solomon's Pillars nabij Eilat.

Rondreis met Engelstalige gids met gegarandeerd vertrek

Rondreis o.b.v. logies met ontbijt



Dagprogramma

Dag 1 - donderdag, Amsterdam - Tel Aviv

Onze vertegenwoordiger zal u ontmoeten na de paspoortcontrole bij uw aankomst op de luchthaven Ben Gurion, deze assisteert u bij het ophalen van uw bagage en naar de transfer naar uw hotel.

Inchecken in het hotel in Tel Aviv.

Overnachting: Tel Aviv 

Dag 2 - vrijdag, Tel Aviv en omgeving

Dit wordt uw eerste toer dag dat gelijk na het ontbijt start. U begint met een interessante wandeling door Tel Aviv en Jaffa ligt voor ons. Het begin punt is de Rothschild Boulevard, waar u de prachtige Bauhaus-architectuur van Tel Aviv zult beleven, erkend als UNESCO-werelderfgoed. Onder de gebouwen bevindt zich de onlangs gerenoveerde Independence Hall, de plaats die de oprichting van de staat Israël herdenkt op 14 mei 1948. U reist daarna door naar Neve Tzedek - de allereerste wijk van Tel Aviv. De volgende stop is Jaffa, 's werelds oudste havenstad, voor een uitzicht op de oude stad en de bekende kolonie van de kunstenaar. De rest van de dag is ter vrije besteding. U zult onder andere genieten van de vrije tijd in een van de drukste buurten van Tel Aviv op vrijdagmiddag - de Nahalat Binyamin Crafts Fair en Carmel Outdoor Market - voor geweldige geluiden, geuren en natuurlijk geweldige winkelmogelijkheden!

Overnachting: Tel Aviv

Dag 3 - Zaterdag, vrije in Tel Aviv

Vrije dag in Tel Aviv

Overnachting: Tel Aviv

Dag 4 - Zondag, reis naar het noorden - Haifa

Na het ontbijt checkt u uit en rijdt u naar Rehovot. De eerste stop is bij het Weizmann Instituut dat een sleutelrol speelde in de ontwikkeling van de staat. U zult genieten van de nieuwe, verbazingwekkende presentatie van geavanceerde technologie en zult het herenhuis zien van Haim Weizmann, de eerste president van Israël. U reist hierna door naar Caesarea, meer dan 2000 jaar geleden gebouwd door koning Herodes de Grote, die eeuwenlang als een belangrijke mediterrane haven diende.

U wordt verteld over de rol van Caesarea in de Joodse geschiedenis, inclusief zijn rol in de Grote Opstand van 66 na Christus, en interactie met driedimensionale historische figuren die tot leven komen met behulp van de allernieuwste technologie. Verder naar het Carmel-gebergte om Zichron Yaacov te bezoeken voor een wandeling door de historische straten van een van de eerste nederzettingen uit de eerste immigratieperiode van Israël. Breng dan een bezoek aan het Atlit-gedetineerde kamp en vertel het heroïsche verhaal over de strijd van joodse immigranten in het detentiecentrum dat in de jaren dertig door de autoriteiten van het Britse mandaat was ingesteld. Uiteindelijk gaat u verder naar Haifa - de belangrijkste havenstad van Israël, met een halte aan de Louis Promenade voor een prachtig uitzicht op de Baai van Haifa en de prachtige Baha'i-tuinen. Overnachting: Haifa

Dag 5 - Maandag, Tzfat en de Galilee

Uitchecken na een Israëlisch ontbijt in het hotel. Vandaag start uw reis met een rit door de bergketens en valleien die zich uitstrekken van het westen tot het oosten van de regio Galilea. Bezoek een Galilee Winery voor een Israëlische wijn-tasentour en om een ​​goed beeld te krijgen van het wijnproductieproces. U gaat daarna verder naar Rosh Pina, oorspronkelijk opgericht in 1878 door een groep ultraorthodoxe joden die van plan waren boeren te worden, met de steun van baron Edmund de Rothschild. Rosh Pina is een van de oudste koloniën van Israël, maar heeft tegenwoordig een klein stadje dat bekendstaat om haar geweldige restaurants, cafés en kunstgalerijen. Rijd naar Safed (Tzfat), waar u door oude delen van de stad zal lopen en verhalen zal horen over de Kabbalisten en hun oude synagogen. Onze Tzfat-tour eindigt met een bezoek aan de beroemde kunstenaarskolonie waar u een Kabala-kunstenaar zal ontmoeten en meer te weten komen over zijn speciale technieken en context. 'S Middags bezoekt u de prachtige Hula-vallei, het eerste natuurreservaat van Israël. Het HaHula-toeristisch complex ligt in het centrum van de Hula-vallei en wordt beschouwd als een van 's werelds belangrijkste centra voor vogels kijken en ornithologie. Overnachting: hotel Kibbutz

Dag 6 - Dinsdag, Avonturen dag - Golan heights

Deze toer dag geeft u de kans om op een unieke en opwindende manier van het noorden van Israël te genieten. U begint deze dag door omhoog te rijden naar de Golanhoogvlakte naar Mitzpe Gadot, die ooit diende als een Syrische basis, met een spectaculair uitzicht op de Hula-vallei en de kibboetsim hieronder. Bezoek Golan Magic, een vermakelijk 3-D multimedia-avontuur op een scherm van 180 graden. Na de film loopt u door een gigantisch model van de Golan-hoogvlakte, de grootste in zijn soort ter wereld, vergezeld van speciale verhalen, geluids- en lichteffecten. U vervolgt daarna door The Golan Olive Oil Mill and Visitor Centre, een uniek ontworpen gebouw met een oude sfeer. Uw gids verteld gedetailleerd over het productieproces van olijfolie, inclusief de evolutie van antieke gereedschappen naar moderne machines. U zult op de eerste helft van de dag een bezoek afleggen aan de berg Bental, een prachtige plek voor een panoramisch uitzicht op de Upper Galilee, de Golan Hoogten, de berg Hermon en Syrië. De rest van de dag is ter vrije besteding! Onze lokale agent presenteerd u graag een lijst met de opties in de omgevingen de meest geschikte aan u aanbevelen. De opties zijn: fietsen of wandelen, abseilen, kajakken of zelfs deelnemen aan een gastronomische chocoladeworkshop. En nog veel meer ... Optie in de avond: een lantaarntocht in de Valley of the Lost River of Nimrod Fortress.

Overnachting: hotel Kibbutz

Dag 7 - Woensdag, Reis naar Jeruzalem

U checkt uit en start uw toer dag. De eerste stop is in het Tel Hai Museum. Dit monument is gewijd aan een dramatische veldslag in 1920 onder leiding van Joseph Trumpeldor, een held bekend om zijn nationale loyaliteit. U daalt daarna af naar de oevers van het Kinneret meer (Zee van Galilea) voor een kort bezoek aan Tiberias, een stad die een belangrijk spiritueel centrum was tijdens de Misjna en Talmudische perioden. Uw reis vervolgt daarna naar het zuiden langs de Jordaanvallei om de "Naharayim Experience at Gesher" te bezoeken. Deze ongebruikelijke licht- en geluidsshow, ook wel de 'start-up' van de vorige eeuw genoemd, gevuld met modellen die het damsysteem, stromend water en een combinatie van geluiden en kleuren demonstreren. De demonstratie laat zien hoe de woestijn veranderde in een symbool van - en een visie voor - Joodse immigratie en industriële ontwikkeling in Israël. De dag vervolgt met een rit naar Jeruzalem langs het prachtige landschap van de Jordaanvallei. Onderweg nog een interessante stop bij Mt. Scopus voor een prachtig uitzicht over de Jeruzalem en een korte uitleg over het verleden en de toekomst van deze hoofdstad.

Overnachting: Jeruzalem  

Dag 8 - Donderdag, Oude Stad van Jeruzalem

Na het ontbijt begint u aan een toer door de oude stad van Jeruzalem. U zult door een van de vele poorten van deze oude ommuurde stad lopen om de gerestaureerde Joodse wijk, de westelijke muur (Ha Kotel), de kleurrijke bazaars en de Cardo te zien. Daarna wandelt u verder naar de stad David voor een virtual reality-film over de historische stad van koning David, en een "natte" wandeling door het oude watersysteem dat Warren's Shaft verbindt met de Shiloah-tunnels (de Hezekiah-tunnel). U gaat vervolgens door naar de Archeologische Tuin en de nieuwe uitgravingen van de zuidelijke muur (Davidson Center) - dezelfde stappen die ooit werden gebruikt door pelgrims die de Heilige Tempel betraden.

* Donderdag is de dag dat vele Bar Mitswa-vieringen plaatsvinden op de Westelijke Muur. Tijdens de wandeling zult u een aantal van hen ontmoeten en ze een MAZALE TOV toewensen!

 Na het diner in het hotel luisteren we naar een fascinerende lezing getiteld "Behind the Scenes" over actuele gebeurtenissen in Israël, inclusief recente hoogtepunten en toekomstplannen.

Overnachting: Jeruzalem 

Dag 9 - vrijdag, de nieuwe stad van Jeruzalem

Bezoek de graven van de voormalige premiers van Israël en de soldaten die binnen zijn gestorven, op de militaire begraafplaats Mount Herzl. U gaat dan verder naar het museum in het Yad Vashem Holocaust Memorial, inclusief de Vallei van de Gemeenschappen. U passeert de Knesset - gebouw van het Israëlische parlement, evenals de beroemde Menorah en het nieuwe huis van het Israëlische Hooggerechtshof.

U bezoekt het Israël Museum om het heiligdom van het boek te zien met een weergave van de Dode Zeerollen en het model van Jeruzalem te bezoeken tijdens de Tweede Tempelperiode. Gaat u dan verder voor een wijktour rond de Mahane Yehuda-markt om verschillende lokale etnische groepen te ontmoeten en enkele van hun culturele gerechten te proeven. U rijdt naar de Westelijke Muur om deel te nemen aan zinvolle Kabbalat Shabbat-diensten als de Joodse Sabbat afdaalt over Jeruzalem.

Overnachting: Jeruzalem

Dag 10 - Zaterdag, Vrije dag

Vrije dag in Jeruzalem - of een optionele toer naar Masada en de Dode Zee.

Avondoptie: Geniet van een adembenemende nachtelijke rondleiding door de oude stad, inclusief een licht- en geluidsshow in combinatie met 3D-dia's die op de grote muur worden geprojecteerd. Deze show wordt sterk aanbevolen vanwege de unieke manier om de verschillende periodes in de lange geschiedenis van Jeruzalem af te beelden. Duur: ongeveer een uur.

Overnachting: Jeruzalem 

Dag 11 - Zondag , Masada en de Dode Zee

- Bezoek aan het zuiden - Masada en de Dode Zee

U rijdt naar het zuiden, te beginnen met de beruchte Masada, waar u met de kabelbaan zult opstijgen om te zien waar Joodse verdedigers hun laatste stelling tegen Rome in 73 na Christus hebben genomen. Na een korte rit zult u aankomen bij het natuurreservaat Ein Gedi voor een gemakkelijke wandeling door deze natuurlijke woestijnoase. Daarna reist u naar uw hotel aan de kust van de Dode Zee voor vrije tijd in de spa van het hotel en dobberend op het zoute water.

Overnachting: Dode Zee

Dag 12 - Maandag, reis naar Eilat

Uitchecken na het ontbijt. Begin de dag met een spannende jeeptour om de wonderen van de woestijn, zoutpijlers en poederkloven te verkennen. Ga verder naar Kibbutz Neot Smadar. Opgericht in 1989 op basis van een gedeeld verlangen om de geest van samenwerking en de uitdrukking ervan in het dagelijks leven te begrijpen, zijn de belangrijkste werkdivisies van Neot Smadar biologische landbouw, kleinschalige biologische voedselproductie (wijnen, kaas, olijven, jam, nectar, enz.), het Art Centre (met workshops, galeries en een cadeauwinkel) en een restaurant langs de weg. Tot slot zult zich blijven verbazen over de immense, veelkleurige rotsformaties met een rondleiding door de Timna Copper Mines en de spectaculaire King Solomon's Pillars. Deze dag eindigt met een rit naar Eilat

Dag 13 - Dinsdag, Tel Aviv - Amsterdam

Alweer is de laatste deze tour bereikt. U krijgt een transfer naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar huis.


Dag tot dag in het kort

Dag 1 - donderdag, aankomst
Dag 2 - vrijdag, Tel Aviv en omgeving
Dag 3 - Zaterdag, vrije in Tel Aviv
Dag 4 - Zondag, reis naar het noorden - Haifa
Dag 5 - Maandag, Tzfat en de Galilee
Dag 6 - Dinsdag, Avonturendag - Golan heights
Dag 7 - Woensdag, Reis naar Jeruzalem
Dag 8 - Donderdag , Oude Stad van Jeruzalem
Dag 9 - vrijdag, de nieuwe stad van Jeruzalem
Dag 10 - Zaterdag, Vrije dag
Dag 11 - Zondag
Dag 12 - Maandag, reis naar Eilat
Dag 13 - Dinsdag, Tel Aviv - Amsterdam



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 12 hotel overnachtingenin 3-sterren hotels o.b.v. logies met ontbijt
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Engelstalige reisgids voor 6 dagen
  • Transport in airconditioned auto's tijdens toerdagen


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Individuele Rondreis Past to the Future - De hoogtepunten van de Joodse staat 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705