Best of Both Worlds Jordanie en Israel Afbeelding Best of Both Worlds Jordanie en Israel
Best of Both Worlds Jordanie en Israel ****
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Best of Both Worlds Jordanie en Israel

****

Deze combinatie-reis voert u mee langs alles wat Israel en Jordanie zo bijzonder maakt. Hoewel de landen aan elkaar grenzen, zijn zij qua sfeer en cultuur zeer verschillend. Laat u betoveren door de magische wereld, welke zo uit het sprookje Duizend-en-een-Nacht lijkt te komen, in het prachtige Jordanie. En duik in de indrukwekkende geschiedenis van het unieke Israel. De combinatie van beide landen zal zonder...

Rondreis o.b.v. Volgens programma8- Daagse combinatiereis door Jordanie en Israel

Deze combinatie-reis voert u mee langs alles wat Israel en Jordanie zo bijzonder maakt. Hoewel de landen aan elkaar grenzen, zijn zij qua sfeer en cultuur zeer verschillend. Laat u betoveren door de magische wereld, welke zo uit het sprookje Duizend-en-een-Nacht lijkt te komen, in het prachtige Jordanie. En duik in de indrukwekkende geschiedenis van het unieke Israel. De combinatie van beide landen zal zonder twijfel een onuitwisbare indruk achterlaten.

Programma:

Dag 1 Tel Aviv:

U vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Tel Aviv. Vanaf het vliegveld wordt u naar uw hotel gebracht voor de eerste overnachting.

Dag 2 Caesarea:

Na het ontbijt rijdt u naar Caesarea. Hier brengt u een bezoek aan het Romeinse amfitheater, het Aquaduct en de Hippodroom. Vervolgens rijdt u door naar Nazareth, de plaats waar Jezus zou zijn opgegroeid. Bezoek de Basiliek van de Aankondiging, de Put van Maria en Josephs Werkplaats. Na het verlaten van Nazareth steekt u de landsgrens over naar Jordanie. Eenmaal in Jordanie aangekomen bezoekt u vandaag onder meer de Romeinse stad, Jerash, waar u ruines van verschillende tempels en stadspoorten, alsmede van het theater kunt bezichtigen. Deze ruines zijn allen nog in uitstekende conditie en absoluut de moeite van een bezoek waard. Na dit bezoek rijdt u door naar Amman, de hoofdstad van Jordanie, voor uw diner en overnachting.

Dag 3 Amman:

Vandaag begint u, na uw ontbijt, met een panoramische toer van Amman, met onder meer een rit naar Mount Nebo, de plaats van waar Moses het beloofde land zag. Vervolgens rijdt u door naar een van de absolute hoogtepunten van uw reis: Petra. Diner en overnachting in Petra.

Dag 4 Petra:

U heeft, na het ontbijt, de hele dag de tijd om Petra met onder meer haar Rose City te ontdekken. Deze, gedeeltelijk uit rotsen gehakte, historische stad, is opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen en werd, niet voor niets, verkozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Petra werd gesticht omstreeks 538 v. Chr., als hoofdstad van het toenmalige koninkrijk Edom en werd pas in 1812 herontdekt. De stad was inmiddels niet meer dan een ruine. De prachtige monumenten zijn gelegen in een kloof, tussen de heuvels. Na uw bezoek aan Petra rijdt u door naar de badplaats Eilat voor uw diner en overnachting.

Dag 5 Jeruzalem:

Na het ontbijt rijdt u, via de Arava weg, in de richting van de Dode Zee. Hier heeft u de tijd om te genieten van de therapeutische werking van het water, welke door de hoge concentratie zout en mineralen een mens zonder moeite laat drijven. Van dit laagste punt ter wereld, de Dode Zee, vervolgt u de weg, via Massada, de indrukwekkende citadel, gebouwd op een hoge rots, en Ein Gedi, een prachtige oase in de woestijn, naar Jeruzalem. Diner en overnachting in Jeruzalem.

Dag 6 Jeruzalem:

In de ochtend, na het ontbijt, begint u aan uw onvergetelijke tour van Jeruzalem. U begint met een rit naar de Olijfberg, waar u zult genieten van de schitterende uitzichten over de oude stad van Jeruzalem. Bezoek onder meer de Kerk van alle Naties, het Hof van Gethsemane, de muren van de Oude Stad en wandel langs de Via Dolorosa, de weg die Jezus wandelde toen Hij gekruisigd werd. Na uw bezoek aan de Olijfberg reist u door naar de Tempelberg, waar u onder meer de Rotskoepel en de El Aqsa moskee bezoekt. Natuurlijk staat hier ook de heiligste plek voor de Joden; de Joodse Tempel, met aan de westkant de Klaagmuur. Diner en overnachting in Jeruzalem.

Dag 7 Zion:

Na uw ontbijt begint uw tocht vandaag in de Nieuwe Stad van Jeruzalem. U rijdt langs de Knesset, het Israelische Parlement, bezoekt het Israel Museum en rijdt langs het verblijf van de Minister President van Israel. Tevens brengt u een bezoek aan Yad Vashem, het indrukwekkende monument, opgericht ter ere van de slachtoffers van de Holocaust. U vervolgt uw tour met een bezoek aan de berg Zion, waar u de zaal van het Laatste Avondmaal en de traditionele tombe van Koning David bezoekt. Diner en overnachting in Jeruzalem.

Dag 8 Tel Aviv:

Ontbijt in het hotel, vervolgens transfer naar het vliegveld van Tel Aviv, vanwaar uw vlucht naar Amsterdam vertrekt.

Inclusief:

 • Vliegreis
 • Transfers
 • Alle genoemde excursies
 • Engelstalige gids
 • 1 Nacht verblijf in 4 sterren hotel in Tel Aviv
 • 1 Nacht verblijf in 4 sterren hotel in Amman
 • 1 Nacht verblijf in 4 sterren hotel in Petra
 • 1 Nacht verblijf in 4 sterren hotel in Eilat
 • 4 Nachten verblijf in 4 sterren hotel in Jeruzalem
 • Verzorging volgens programma

Exclusief:

 • Fooien
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet genoemde maaltijden, excursies en services

Vluchten

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, zullen wij u een passend alternatief aanbieden. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch of schriftelijk is bevestigd. Deze boekingsklasse is alleen gegarandeerd wanneer de gehele betaling voldaan is. Om die reden gelden voor deze reizen dan ook afwijkende betalingsvoorwaarden en dient de gehele reissom direct na boeken aan ons te worden voldaan.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best of Both Worlds Jordanie en Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705