8 daagse rondreis Highlights Tour Israel Afbeelding 8 daagse rondreis Highlights Tour Israel
8 daagse rondreis Highlights Tour Israel ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse rondreis Highlights Tour Israel

***

plane hotel car

Prachtige rondreis waarbij u de hoogtepunten van Israel ziet. Iedere zondag gegarandeerd vertrek.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijtProgramma van dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv

Vliegreis van Amsterdam naar Tel Aviv en transfer naar uw hotel in Tel Aviv voor overnachting.

Dag 2: Tel Aviv - Beer Sheva - Arad - Massada - Jeruzalem 

U verlaat Tel Aviv zuidwaarts richting Beer Sheva. Na een kort bezoek aan deze hoofdstad van de Negev woestijn rijdt u via Arad en over een prachtige woestijnroute naar Massada aan de Dode Zee. Per kabelbaan naar het indrukwekkende fort op de top - de laatste vrije Joodse vesting in de strijd tegen Rome. Vanaf de berg heeft u een fraai uitzicht over de Dode Zee. Tevens wordt u de mogelijkheid geboden te drijven in de Dode Zee. Door naar Jeruzalem voor overnachting.

Dag 3: Jeruzalem (Nieuwe Stad)

U rijdt naar de Scopus berg voor een prachtig uitzicht over Jeruzalem, dan naar het Hof van Getsemane. Hierna staat de Zion berg op het programma, waar u het graf van Koning David en de kamer van het laatste avondmaal bezichtigt. In Nieuw Jeruzalem gaat u naar het Israel museum, u rijdt langs de Knesseth (Israels parlementgebouw) met de zevenarmige kandelaar en uiteraard bezoekt u het Holocaust museum Yad Vashem. Verder gaat u naar een miniatuur van Jeruzalem ten tijde van de Tweede Tempel. U eindigt de dag met een bezoek aan de gebrandschilderde ramen van Marc Chagall in de synagoge van het Hadassah ziekenhuis waarna u terug gaat naar uw hotel in Jeruzalem voor overnachting.

Jeruzalem
De bouw van de joodse wijken van de nieuwe stad begon aan het einde van de 19e eeuw. Sommige wijken hebben hun oorspronkelijke pittoreske charme behouden en het is een waar genoegen om tussen de huizen te dwalen. Sommige van deze buurten zijn Even Yisra'el, Yemin Moshe, Me'a She'arim, Makhane Yisra'el, Nakhla'ot, Nakhalat Shiv'a, Ein Karem, Komemi'ut, Rekhavia, de Bukharian Quarter en de Ethiopische wijk. Er zijn veel andere interessante en unieke locaties uit verschillende periodes in de stad, zoals Armon HaNatsiv en de Promenade, Ammunition Hill, Yad Vashem Holocaust Memorial Museum, Mishkenot Sha'ananim, het Klooster van het Kruis, Elias Klooster en het YMCA-gebouw. Tot de modernere sites behoren het Hooggerechtshof, het Israëlmuseum, de Bijbelse dierentuin, de Knesset, Mt. Herzl, Makhane Yehuda-markt, met zijn ongeëvenaarde verscheidenheid aan opwindende geluiden, kleuren, smaken en aroma's.

Dag 4: Jeruzalem (Oude Stad) - evt. Bethlehem

In de Oude Stad bezoekt u de Klaagmuur, het Tempelplein met de Rotskoepel en de El Aksamoskee en de Via Dolorosa, de Kruisweg van Christus. Door de kleurrijke Arabische Suk gaat u naar de Joodse Wijk en het Cardo. Indien de situatie dat toelaat vertrekt u naar Bethlehem om de Geboortekerk en de Herdersvelden te bekijken. Overnachting in Jeruzalem.

Jeruzalem oude stad
Jeruzalem is een van de meest heilige steden ter wereld en een van de meest intrigerende steden ooit. Toch is de Oude Stad van Jeruzalem eigenlijk verrassend klein. Het is amper een vierkante kilometer en daarom perfect om te verkennen tijdens een wandeling door de stad, langs de mooiste historische en culturele plekken die Jeruzalem zo boeiend maken. Van de Klaagmuur, de Rotskoepel en de Al-Aqsa-moskee tot het Heilig Graf. Laat u inspireren om het meeste uit uw bezoek aan Jeruzalem te halen!

Dag 5: Jericho - Tiberias - Galilea

U verlaat Jeruzalem en rijdt naar Jericho - de oudste stad ter wereld. Door het Jordaandal bereikt u in Galilea eerst Beth Shean met de opgravingen van de Romeins/Byzantijnse stad Skythopolis. U brengt een bezoek aan Tiberias en rijdt langs het meer van Galilea naar Capernaum. In de namiddag komt u aan in uw kibboetshotel in noordelijk Galilea voor overnachting.

Galilea
Het herstel van het Joodse thuisland in de periode die begon in de jaren 1880 was grotendeels gecentreerd in Galilea, en in de daaropvolgende 130 jaar is een veel verwaarloosd landschap met niet veel meer dan olijfbomen omgevormd tot een van de meest vruchtbare gebieden ter wereld. . Hier zijn tientallen kibbutzim en onafhankelijke boerderijen - waarvan de producten niet alleen Israëliërs voeden, maar ook dagelijks naar de supermarkten en bloemenmarkten van Europa worden gevlogen. Hier zijn enkele van de meer dan 300 wijngaarden van Israël die bekroonde wijnen produceren. En hier zijn mooie dorpen, steden en steden, waaronder Nazareth en Carmiel

Dag 6: De Golan hoogvlakte - de bergen van Galilea - Nazareth 

U brengt een bezoek aan de Druzendorpen en aan Banyas, een van de bronnen van de rivier de Jordaan. Via Kiriat Shmona en de Hulavlakte naar Sefad, de stad van de Joodse Mystiek - de Kabbalah. U ziet een van de oude synagogen en de schilderachtige kunstenaarswijk. In Nazareth bezoekt u de Kerk van de Aankondiging en de werkplaats van Jozef, waarna u terugkeert naar de kibboets voor overnachting.

Dag 7: Acco - Haifa - Tel Aviv

U reist dwars door Galilea naar de kruisvaarderstad Acco. U maakt een wandeling door de stad, de Karavanserai en de haven. Door naar Haifa, waar u een bezoek brengt aan de Perzische tuinen van de Bahai sekte. Langs de kust naar Caesarea, wat eens de hoofdstad van het Romeinse Judea was, en via Netanya naar Tel Aviv. Korte rit door de stad en het oude Jaffa en overnachting in uw hotel in Tel Aviv.

Dag 8: Tel Aviv - Amsterdam 

Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

 Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse rondreis Highlights Tour Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705