8 daagse Rondreis Holyland en Magic Sunrise Club Afbeelding 8 daagse Rondreis Holyland en Magic Sunrise Club
8 daagse Rondreis Holyland en Magic Sunrise Club ****
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse Rondreis Holyland en Magic Sunrise Club

****

Stap in de voetsporen van Koning David en ontdek de rijke geschiedenis van het Heilige Land. Maak eerst een rondreis van 8 dagen door Israel en verblijf daarna 8 dagen in Hotel Magic Sunrise Club.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaRondreis Holyland & Magic Sunrise Club

Indien u dit arrangement boekt, maakt u eerst een 8-daagse rondreis door Israel en vervolgens verblijft u 8 dagen in hotel Magic Sunrise Club.

Dag 1- Aankomst

Op de luchthaven van Ovda wordt u welkom geheten door uw lokale gids. De rondreis gaat direct van start met een rit door het Arava-dal en als de tijd het toelaat stoppen we bij de Ramon-krater voor een verbazingwekkend uitzicht over dit erosie-fenomeen, een soort geologisch venster in de Negev-woestijn. We vervolgen onze weg door het unieke decor van de Negev richting Jeruzalem. Diner en overnachting in Jeruzalem.

Dag 2- Jeruzalem, de oude stad

We beginnen de dag met een bezoek aan de Olijfberg voor een prachtig uitzicht over de oude stad van Jeruzalem. We wandelen vanaf de Olijfberg naar beneden. Onderweg bezoeken we Dominus Flevit, waar Jezus huilde omdat hij bedroefd was over het lot van de stad Jeruzalem. Eenmaal beneden nemen wij u mee naar de Kerk van alle Naties, gelegen in de tuin van Gethsemane waar Jezus gevangen werd genomen. We gaan verder naar de Zionsberg voor ons bezoek aan de bovenzaal, de plaats van het Laatste Avondmaal. Verder kijken we bij het graf van koning David en de Dormition kerk. Via een wandeling door de Joodse wijk bereiken we de Klaagmuur voor een kort bezoek. Over de Via Dolorosa komen we bij de Heilige Grafkerk, waar Jezus is gekruisigd, begraven en herrezen. Diner en overnachting in Jeruzalem.

Jeruzalem
Een bezoek aan de Oude Stad van Jeruzalem is als een reis naar een mystieke, magische nieuwe wereld. Lang beschouwd als een van 's werelds heiligste en meest bezochte locaties en de thuisbasis van structuren en ruïnes die belangrijk zijn voor de drie belangrijke monotheïstische religies: het jodendom, het christendom en de islam, een wandeling door de heilige passages is een opwindende en levensveranderende bron van historische, culturele en spirituele verheffing die men gewoon niet mag missen.

Dag 3- Jeruzalem, de nieuwe stad en Bethlehem

Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijt nemen wij u mee naar de Herzlberg waar de graven van Theodor Herzl, stichter van de joodse staat en de premiers Golda Meir en Itzhak Rabin zich bevinden. Op de zuidelijke zijde van de Herzlberg nemen we voldoende tijd voor ons bezoek aan het zeer indrukwekkende en interessante Holocaustmuseum (Yad Vashem). Op onze weg naar Bethlehem bezoeken we de Menorah die voor de Knesset staat, het Israelisch parlement. In Bethlehem gaan we naar de Geboortekerk van Jezus en naar de Herdersvelden. Diner en overnachting in Jeruzalem.

Jeruzalem
Jeruzalem, drieduizend jaar geleden door koning David uitgeroepen tot hoofdstad van het Koninkrijk Israël, is - drie millennia later - de hoofdstad van de moderne staat Israël. Het is de grootste stad in Israël, met bijna een miljoen inwoners. Het hart van Jeruzalem is de vierkante mijl ommuurde oude stad (een UNESCO-werelderfgoed) die de heilige plaatsen van de drie monotheïstische religies bevat. En het hart van het hart is de Tempelberg. Onder de turkoois betegelde, gouden koepel van de Rotskoepel bevindt zich de rots waar Abraham zich voorbereidde om Izaäk te offeren, en waarop zowel de Eerste als de Tweede Tempel werden gebouwd. De Tweede Tempel werd in het jaar 70 door de Romeinen verwoest - wat leidde tot de verdrijving van de meeste Joden uit hun thuisland. In de daaropvolgende eeuwen werd Jeruzalem ook voor christenen en moslims heilig, maar het was de westelijke keermuur van de tempelberg die bijna 2000 jaar lang het middelpunt van de joodse bedevaart werd. De treurige gebeden van de gelovigen zorgden ervoor dat het de "Klaagmuur" werd genoemd.

Dag 4- Jaffa, Caesarea en Haifa

We verlaten Jeruzalem richting Middellandse Zee voor een kort bezoek aan het oude Jaffa. We reizen verder langs de kust naar het noorden voor een bezoek aan Caesarea, de stad gebouwd door koning Herodes de Grote. Dit is de plaats waar Paulus in de gevangenis verbleef en waar de godvruchtige Romein Cornelius leefde, de eerste niet-Jood die zich liet dopen. We zien hier ook de resten van de oude haven en de versterkingen, gebouwd door de Kruisvaarders. We vervolgen onze weg langs de kust van de Middellandse Zee naar Haifa, de grootste havenstad van Israel. Vanaf de bovenstad (Carmelberg) hebben we een mooi uitzicht over de haven en bezoeken we de Bahai -tempel met zijn werkelijk fantastische 'hangende' tuinen. Diner en overnachting in Tiberias.

Dag 5- Vrije dag

Vandaag heeft u een vrije dag, zodat u kunt bijkomen van de vele indrukken die u reeds heeft opgedaan. U heeft de dag ter vrije besteding in Tiberias. Optionele tour naar Haifa en Akkao incl. boottocht. 55,- p.p. ter plaatse voldoen. Diner en overnachting in Tiberias.

Tiberias
Gelegen aan de oevers van het Meer van Galilea werd Tiberias, de hoofdstad van Galilea, gesticht in de vroege Romeinse tijd en heeft jarenlang gediend als een religieus, administratief en cultureel centrum van het Joodse volk.
Naast zijn rijke geschiedenis en betekenis, is het moderne Tiberias synoniem met vakantie in Israël. Hier kan men genieten van een verscheidenheid aan activiteiten die de stad te bieden heeft, en een prachtige mix van ontspanning, natuur en geschiedenis ervaren, samen met hedendaagse attracties, actieve watersporten, bedevaartsoorden en unieke toeristische attracties.

Dag 6- Yardenit, Nazareth, Beth Shean en Gan Haslosha

Na het ontbijt rijden we naar het zuidelijkste punt van het Meer van Galilea, nabij de plaats waar de Jordaan-rivier uit het Meer van Galilea naar de Dode Zee stroomt, voor een kort bezoek aan de doopplaats Yardenit, waar volgens de bijbel Christus is gedoopt door Johannes de Doper. We vervolgen onze reis en rijden naar Nazareth voor een bezoek aan de basiliek waar de aartsengel Gabriel aan Maria verkondigde dat zij een zoon (Jezus) zou baren. In de namiddag is er gelegenheid om te zwemmen in het mineraalhoudend water uit de bron van het natuurreservaat Gan Haslosha. De laatste plaats die we vandaag bezoeken is Beth Shean, waar we de opgravingen van de Grieks-Romeinse stad kunnen bewonderen, met oude publieke straten, gebouwen en amfitheater. Door de Jordaan-vallei, langs de Israelisch-Jordaanse grens, bereiken we een kibboets voor het Diner en de overnachting.

Dag 7 Vrije dag aan de Dode Zee of optionele tour naar Masada en Ein Gedi ( 55,- p.p. ter plaatse voldoen)

Na het ontbijt in de kibboets rijden we langs de kust van de Dode Zee in de richting van het zuiden. We bezoeken de woestijnvesting gebouwd door Herodes de Grote: de rots van Masada. Met de kabelbaan gaan we naar boven, waar u een schitterend uitzicht wacht. Deze vesting werd door de joodse Zeloten gebruikt in hun opstand tegen de Romeinen. We bezoeken de resten van de paleizen en gebouwen en we horen details over het dramatische einde van Masada. Het is maar een korte rit naar Ein Gedi waar we een wandeling maken naar de bovenste waterval in de oase. In de namiddag gaan we naar de fabriekswinkel van Ahava waar we de mogelijkheid hebben om Dode Zee-producten tegen fabrieksprijzen te kopen. Na het inkopen gaan we letterlijk drijven op het zeer zoute water van de Dode Zee. Terug in de kibboets maken we een korte wandeling door deze commune. Er wordt iets verteld over de bijzondere levenswijze en de verschillende bronnen van inkomsten. Diner en overnachting in de kibboets.

Dag 8- Terugkeer of transfer naar uw hotel

Deze prachtige, indrukwekkende rondreis is helaas ten einde. Afhankelijk van wat u heeft geboekt keert u vandaag terug naar huis of naar uw hotel in Eilat voor een paar dagen ontspannen in de zon.

 

Extra Informatie

Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen. Om organisatorische redenen kan de route van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft te allen tijde gelijk. Minimum aantal 30 personen, peildatum uiterlijk 2 weken voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers. Uw dag-tot-dag programma:Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse Rondreis Holyland en Magic Sunrise Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705