7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem Afbeelding 7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem
7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem

***

plane hotel car

Tel Aviv, ook wel de witte stad genoemd, is de meest bruisende stad van Israel. Het is het commerciele en culturele centrum van het land en de stad leeft 24 uur per dag. In deze eerste Joodse stad aan de Middellandse Zee treft u nog de sporen aan van de geboorte van een natie. De combinatie van een prachtig zandstrand met de levendige boulevard, het bruisende centrum met vele winkels, restaurants en terrassen. Een bezoek aan Israel is niet compleet zonder een bezoek aan Jeruzalem. Deze stad is met geen andere stad ter wereld te vergelijken.
Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1: Amsterdam - Tel Aviv

U vliegt vanochtend vanaf Amsterdam naar Tel Aviv waar u in de loop van de middag aankomt. Aansluitend heeft u een transfer naar uw hotel in Tel Aviv voor de komende 3 nachten.

Dag 2: Tel Aviv

Deze dag is geheel ter eigen invulling. Mogelijkheden te over: Winkelen, cultuur snuiven, geschiedenis, prachtige stranden, gezellig een terrasje pakken, lekker uit eten in een van de vele restaurants, s avonds een borreltje in een leuke bar of uitgebreid stappen in trendy clubsTel Aviv heeft het allemaal en het kan niet anders dan dat ook u deze stad in uw hart sluit!

Tel Aviv

Vol energie, inspiratie of ontspanning vol plezier - Uw vakantie in de bruisende stad Tel Aviv kan alles zijn wat u maar wilt. Met geweldig weer vrijwel het hele jaar door kunt u chillen op schitterende uitgestrekte gouden stranden, genieten van de kleurrijke markten, de allernieuwste cultuur en entertainment, een uitstekend nachtleven en een opwindende culinaire scene. Je kunt ook gewoon door de straten slingeren met hun fascinerende Bauhaus-gebouwen en gewoon de unieke ‘non-stop'-sfeer van de stad voelen, waardoor het een van de meest trendy bestemmingen voor toeristen wereldwijd is.

Dag 3: Caesarea, Jaffa & Tel Aviv

Onze Caesarea, Jaffa en Tel Aviv Shore Excursion Tour vanuit de haven van Haifa neemt je mee langs de prachtige, blauwe mediterrane kustlijn naar Romeinse ruïnes oude havens en de bruisende moderne stad Tel Aviv. De Caesarea, Jaffa en Tel Aviv Shore Excursion Tour vanuit de haven van Haifa wordt uitgevoerd in kleine groepen met maximaal 15 reizigers en wordt gecoördineerd met de aankomst van cruiseschepen. Met onze ervaren en erkende gidsen en moderne minibussen met airconditioning is deze excursie aan wal de perfecte manier om drie van de hoogtepunten van Israël op één dag te verkennen.

Na het ophalen van de haven van Haifa, begint de tour in Caesarea, de indrukwekkende archeologische vindplaats gebouwd door Herodes, waar je de ruïnes langs de prachtige kusten zult verkennen. Als u langs de kustweg rijdt, gaat u zuidwaarts naar het oude Jaffa om de haven en de kronkelende steegjes die vanuit de haven naar boven leiden te verkennen. Vervolg je rondreis in de Witte Stad. Geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van het moderne Tel Aviv, met een eclectische mix van Bauhaus en moderne glazen hoogbouw. Bezoek de meest prominente bezienswaardigheden voordat u terugkeert naar de haven van Haifa.

Dag 4: Tel Aviv - Jeruzalem

Een bezoek aan Israel is niet compleet zonder een bezoek aan Jeruzalem. Deze stad is een echte must, in het bijzonder voor mensen die Israel voor de eerste keer bezoeken. Jeruzalem is met geen andere stad ter wereld te vergelijken. Dit is de heilige stad voor de drie belangrijkste wereldgodsdiensten; er werd gedurende drie millennia door verschillende mensen en naties voor gestreden. Jeruzalem is de hoofdstad van Israel en voor sommigen het centrum van de wereld. U heeft een transfer naar uw hotel in Jeruzalem voor de komende 3 nachten.

Jeruzalem

Jeruzalem is volkomen uniek - er is geen andere plaats zoals deze. Een stad van traditie, religie en geschiedenis, maar ook, in toenemende mate, van moderne cultuur en erfgoed, het is een stad die zoveel te bieden heeft dat je hier jaren zou kunnen doorbrengen zonder alles te zien. Jeruzalem is als nergens anders, een stad waar oud en nieuw om ruimte verdringen, samen met de drie religies die deze stad heilig noemen. Ongelooflijk intens, Jeruzalem, de ‘Stad van Goud’ is ergens niet te verklaren, en geen bezoek aan Israël is compleet zonder een bezoek hier, hoe lang ook.

Dag 5 & 6: Jeruzalem

Vandaag gaat u onder leiding van een Engelssprekende gids Jeruzalem verkennen. U begint met het prachtige uitzicht vanaf de Olijfberg, gevolgd door een bezoek het graf van koning David en u wandelt in de oude stad door de Armeense en Joodse wijken naar het Cardo, de Romeinse weg. Via de Klaagmuur komt u in de Christelijke wijk en wandelt u over de Via Dolorosa, de lijdensweg van Jezus. U ziet de Heilge Grafkerk waarna u het indrukwekkende Holocaustmuseum Yad Vashem bezoekt. Dit is het belangrijkste monument van Israel voor het herdenken van de Joodse slachtoffers van de Holocaust. U keert terug naar uw hotel voor de overnachting. De volgende dag is geheel ter vrije besteding en kunt u bijvoorbeeld op uw gemak een bepaald deel van de stad opnieuw bezoeken.

Jeruzalem (Oude Stad)

In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen. Vandaag kunt u bijvoorbeeld de Oude Stad bezoeken met o.a. de Scopus Berg, het Hof van Getsemane, de berg Zion, de klaagmuur, de Via Dolorosa, de Arabische soek en de Joodse wijk. Na deze indrukwekkende dag overnacht u in Jeruzalem.Dag 7: Jeruzalem - Amsterdam

Vanochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Tel Aviv en vliegt u terug naar Nederland.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20220705