Ruth Daniel Afbeelding Ruth Daniel
Ruth Daniel ***
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Ruth Daniel

***

Ligging. Ruth Daniel Residence ligt vlak bij de luchthaven, in Jaffa in Tel Aviv, dicht bij Haven van Jaffa, Stadion Bloomfield en Kerk van St. Peter. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Hatachana Compound en Strand Alma.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotelvoorzieningen. In Ruth Daniel Residence heb je de keuze uit een restaurant en een bar/lounge. Deze 3,5-sterrenaccommodatie heeft een 24-uurs businesscentrum. WiFi (toeslag) is beschikbaar in gemeenschappelijke ruimtes. De beschikbare services zijn huwelijksarrangementen en hulp bij excursies/tickets. Parkeren is gratis voor gasten. Andere voorzieningen in deze accommodatie in art deco-stijl zijn onder meer meertalig personeel, een geldwisseldienst en beveiligde parkeerplaatsen. Gasten kunnen na het uitchecken langere parkeerrechten krijgen (tegen betaling). Dit is een rookvrije accommodatie. De volledige renovatie van deze accommodatie werd in juni 2010 voltooid.

Hotelkamers. Ruth Daniel Residence heeft 63 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een koffiezetapparaat/waterkoker, openslaande ramen, verduisterende gordijnen en een fohn. Een balkon biedt uitzicht op de stad. Kitchenettes is voorzien van een koelkast. WiFi wordt tegen betaling aangeboden. Naast een bureau heeft elke kamer een telefoon met meerdere lijnen. De lcd-televisie van 32 inch heeft kabelzenders en gratis filmkanalen. Een huishoudservice wordt dagelijks aangeboden en op verzoek is een strijkplank/strijkijzer beschikbaar.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Ruth Daniel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705