Prima Afbeelding Prima
Prima
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Prima


Het Prima Tel Aviv Hotel ligt op slechts honderd meter van het strand en biedt een koosjere eetzaal met uitzicht op de Middellandse Zee, waar elke ochtend een Israelisch ontbijtbuffet wordt geserveerd. De kamers hebben een eigen badkamer en een tv met 100 satellietzenders. Alle kamers hebben airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten. Sommige kamers bieden een panoramisch uitzicht op zee. In het hele...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het Prima Tel Aviv Hotel ligt op slechts honderd meter van het strand en biedt een koosjere eetzaal met uitzicht op de Middellandse Zee, waar elke ochtend een Israelisch ontbijtbuffet wordt geserveerd. De kamers hebben een eigen badkamer en een tv met 100 satellietzenders.

Alle kamers hebben airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten. Sommige kamers bieden een panoramisch uitzicht op zee. In het hele hotel is WiFi beschikbaar.

De lobby van Prima Tel Aviv beschikt over internet-terminals en een bar. Het Yassou restaurant is geopend van 19:00 tot s avonds laat.

Rehof Dizengoff, de belangrijkste winkelstraat, ligt op 5-minuten lopen van het Prima Hotel, terwijl de haven van Tel Aviv op 10 minuten loopafstand ligt.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Prima 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705