Park Plaza Orchid Afbeelding Park Plaza Orchid
Park Plaza Orchid
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Park Plaza Orchid


Ligging: Dit gezinsvriendelijke stadshotel heeft een exclusieve locatie in het stadscentrum. Het biedt uitzicht op de beroemde boulevard van Tel Aviv en de Middellandse Zee. Het clubresort ligt op slechts enkele minuten van de financiele en culturele wijken en op loopafstand van de pittoreske, oude stad Jaffa. De internationale luchthaven Ben-Gurion ligt op slechts 30 minuten rijden van het strandhotel.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotelfaciliteiten: Het hotel is gebouwd in 2008 en biedt 182 hoogwaardige wooneenheden en service aan zowel zakenreizigers als toeristen in Tel Aviv. Het biedt een aangename, klassieke atmosfeer. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten faciliteiten als een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een lift, een cafe, een bar en een restaurant. Verder kunnen de gasten gebruik maken van de draadloze internettoegang, was- en roomservice, fietsverhuur en de parkeerplaats.

Kamers: Alle kamers zijn elegant ingericht en bieden draadloze internettoegang, een werkplek, een telefoon, flatscreen kabeltelevisie, een minibar, een haardroger en een kluisje. De kamers bieden verder een kingsize douche/bad, individueel regelbare airconditioning en verwarming, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en een eigen badkamer met douche.

Sport/entertainment: Het hotel heeft een buitenbad met (snack)bar aan het zwembad en ligstoelen en parasols staan klaar voor gebruik. De gasten kunnen zich ontspannen in de sauna of met een massagebehandeling. Het is ook mogelijk te trainen in de fitnessruimte.

Creditcards: American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Park Plaza Orchid 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705