Leonardo Suite Afbeelding Leonardo Suite
Leonardo Suite
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Leonardo Suite


Ligging. Leonardo Suite Hotel Tel Aviv-Bat Yam ligt heel handig vlak bij de luchthaven in Bat Yam, dicht bij Haven van Jaffa, Stadion Bloomfield en Kerk van St. Peter. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere Azrieli Center en Kunstmuseum van Tel Aviv.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotelvoorzieningen. Leonardo Suite Hotel Tel Aviv-Bat Yam heeft een fitnessruimte en een seizoensgebonden buitenzwembad. In gemeenschappelijke ruimtes is WiFi gratis beschikbaar, terwijl de accommodatie over een computerstation beschikt. Dit hotel met 4 sterren beschikt over zakelijke voorzieningen zoals een businesscentrum en vergaderruimtes voor kleine groepen. Dit hotel biedt diverse eetgelegenheden, zoals 2 restaurants plus een koffiebar/cafe en een bar/lounge. Op verzoek biedt het personeel hulp bij excursies en een geldwisseldienst aan. Extra voorzieningen zijn onder andere een spa, meertalig personeel en een kapsalon. Parkeren op de locatie is gratis.

Hotelkamers. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op de zee. Leonardo Suite Hotel Tel Aviv-Bat Yam heeft 116 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker. WiFi is gratis beschikbaar. Elke televisie heeft satellietzenders. Elke badkamer is voorzien van een bad en een fohn. Alle kamers hebben kitchenettes met een magnetron.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Leonardo Suite 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705