Kfar Maccabiah Hotel Afbeelding Kfar Maccabiah Hotel
Kfar Maccabiah Hotel
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Kfar Maccabiah Hotel


24-uursreceptie, Bagageopslag, Roomservice, Vergader- / feestzaal, Luchthavenshuttle, Businesscentrum, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, Vip - kamervoorzieningen, Strijkservice, Valutawissel, Souvenirwinkel, Schoenpoetsen, Excursiebalie, Fax/kopieerapparaat, Ticketservice, ATM/cash machine on site, Conciergeservice, Pendeldienst (toeslag), Verkoopmachine (drankjes), Verkoopmachine (snacks) Restaurant, Bar,...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het Kfar Maccabiah wordt omgeven door tuinen en bevindt zich in de gemeente Tel Aviv, niet ver van de luchthavens Ben Gurion en Sde Dov. Het is het grootste resort in Israel en biedt gratis parkeergelegenheid en een business lounge.

Het Kfar Maccabiah Hotel & Suites beschikt over binnen- en buitenzwembaden, een spa, een wellnesscentrum, squashbanen en basketbalvelden.

Het Hotel & Suites Kfar Maccabiah biedt moderne en ruime kamers. De suites zijn bijzonder stijlvol en prachtig ingericht. Elke accommodatie is voorzien van een balkon met uitzicht op de tuin.

Het restaurant serveert Israelische gerechten. Het gevarieerde ontbijt bestaat onder andere uit een verscheidenheid aan vers fruit.

Het hotel ligt dicht bij de belangrijkste wegen en snelwegen. In de buurt van het hotel vindt u het Nationaal Park en het Nationale Safari Park.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Kfar Maccabiah Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705