Golden Beach Hotel Afbeelding Golden Beach Hotel
Golden Beach Hotel ***
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Golden Beach Hotel

***

Golden Beach Hotel is gelegen langs de promenade van Tel Aviv, op slechts 10 meter van Yerushalayim Beach en tegenover de Opera Tower, en biedt comfortabele accommodatie met gratis draadloos internet en gratis ontbijtbuffet. Golden Beach Hotel heeft een uitstekende ligging, op slechts een korte loopafstand van het zandstrand. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden om te winkelen bij de Opera Toren en u vindt tal...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Golden Beach Hotel

Ligging:

Golden Beach Hotel is gelegen langs de promenade van Tel Aviv, op slechts 10 meter van Yerushalayim Beach en tegenover de Opera Tower, en biedt comfortabele accommodatie met gratis draadloos internet en gratis ontbijtbuffet.

Golden Beach Hotel heeft een uitstekende ligging, op slechts een korte loopafstand van het zandstrand. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden om te winkelen bij de Opera Toren en u vindt tal van eetgelegenheden in de buurt van Hayarkon Street.

Kamers:

Ontspan in uw comfortabele kamer en geniet van moderne voorzieningen, zoals gratis draadloos internet en airconditioning.

Faciliteiten:

Begin de dag met een smakelijk ontbijt in het gezellige restaurant Golden Beach Hotel, voordat u deze bruisende wijk gaat verkennen. De authentieke zithoek met donkere houten meubels en rijke stoffen is een ontspannen plek om s avonds een drankje te nuttigen.

Taxis kunnen eenvoudig worden aangehouden, net buiten Golden Beach, en brengen u overal in de stad naar toe. Zakelijke gasten kunnen ook gebruik maken van de prive-internethoek en faxdiensten in het hotel.

24-uursreceptie, Versneld in- en uitchecken, Bagageopslag, Businesscentrum, Wasserij, Stomerij, Strijkservice, Excursiebalie, Fax/kopieerapparaat, Ticketservice, ATM/cash machine on site, Luchthavenshuttle (toeslag)

Rookvrije kamers, Lift, Kluisje, Verwarming, Alle ruimtes (openbaar en prive) zijn rookvrij, Airconditioning

Verzorging

U Verblijft is op basis van logies ontbijt.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Golden Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705