Dan Tel Aviv Afbeelding Dan Tel Aviv
Dan Tel Aviv *****
Bestemming: Middellandse Zeekust - Tel Aviv

Dan Tel Aviv

*****

Rookvrije kamers, Voorzieningen voor gehandicapten, Lift, Kluisje, Geluiddichte kamers, Kapel, Verwarming, Winkels in het hotel, Alle ruimtes (openbaar en prive) zijn rookvrij, Airconditioning 24-uursreceptie, Versneld in- en uitchecken, Bagageopslag, Roomservice, Vergader- / feestzaal, Businesscentrum, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, Kapper / schoonheidssalon, Vip - kamervoorzieningen, Strijkservice,...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het Dan Tel Aviv Hotel beschikt over een uitstekende ligging aan de kust en kijkt uit op de Middellandse Zee. Dit is een van de meest gerenommeerde vijfsterrenhotels van de stad. Het grote buitenzwembad ligt op een zonneterras met uitzicht op het strand.

Het hotel beschikt over 280 prachtig ingerichte, ruime kamers, waarvan vele een fantastisch uitzicht hebben op de zee. Alle kamers hebben een moderne inrichting en beschikken over een luxe badkamer.

Het Dan Tel Aviv biedt een fantastisch scala aan recreatieve activiteiten. Er is een binnenzwembad, een fitnesscentrum, een sauna en een hot tub. Ook worden er extra behandelingen aangeboden.

Het restaurant is gespecialiseerd in moderne Israelische gerechten, gecombineerd met vele mediterrane gerechten. Vanuit het restaurant en de bar heeft u een geweldig uitzicht op zee.

Het Dan Tel Aviv Hotel ligt aan de levendige straat Hayarkon en op korte loopafstand van winkels, cafes en restaurants. Het schilderachtige oude Jaffa kan bereikt worden met een wandeling langs de boulevard.



Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Israel




De goedkoopste prijzen voor hotels in Israel vindt u hier



Dan Tel Aviv 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705