Dan Accadia Herzliya Afbeelding Dan Accadia Herzliya
Dan Accadia Herzliya *****
Bestemming: Middellandse Zeekust - Herzliya

Dan Accadia Herzliya

*****

Rookvrije kamers, Voorzieningen voor gehandicapten, Lift, Kluisje, Kapel, Verwarming, Winkels in het hotel, Alle ruimtes (openbaar en prive) zijn rookvrij, Airconditioning 24-uursreceptie, Bagageopslag, Roomservice, Vergader- / feestzaal, Businesscentrum, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, Kapper / schoonheidssalon, Vip - kamervoorzieningen, Strijkservice, Bruidssuite, Valutawissel, Souvenirwinkel,...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Dan Accadia Herzliya is een 5-sterrenhotel direct aan het zandstrand van Herzliya. Dit luxueuze hotel heeft moderne kamers, uitstekende recreatiefaciliteiten en een goede keuze aan restaurants.

Hotel Dan Accadia Herzliya beschikt over 209 ruime en comfortabele kamers. De kamers in het hoofdgebouw van het hotel kijken uit op het zwembad en de zee. De mooie chaletkamers in de tuin hebben een eigen terras, waarvan sommige met een hot tub. Verder heeft u gratis toegang tot de exclusieve Club Lounge.

Hotel Dan Herzliya biedt diverse recreatiefaciliteiten, zoals een groot buitenzwembad, 6 tennisbanen en een volledig uitgeruste fitnessruimte. In de buurt van het hotel kunt u tevens duiken en paardrijden. Voor de kinderen biedt het hotel een apart zwembad, een speelplaats en in de belangrijkste schoolvakanties is er een activiteitenprogramma.

Het Dan Accadia Herzliya Hotel heeft diverse goede restaurants, waar internationale gerechten worden geserveerd. Zo is er een restaurant met mediterrane specialiteiten. U kunt ook buiten dineren op het terras van het hotel met uitzicht op het strand.

Hotel Dan Accadia Herzliya ligt direct aan het strand en op korte loopafstand van de jachthaven van Herzliya en het aangrenzende winkelcentrum. Daar vindt u veel cafes, winkels en restaurants.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Dan Accadia Herzliya 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705