Prima Tiberias Afbeelding Prima Tiberias
Prima Tiberias
Bestemming: Galilea - Tiberias

Prima Tiberias


Prima Galil Tiberias Hotel biedt een fantastisch uitzicht over de stad en de Zee van Galilea en heeft een centrale positie in de historische stad van Tiberias. Gasten van het Prima Galil Tiberias Hotel kunnen genieten van schone en zeer ruime kamers. De grotere familiesuites zijn ideaal voor iedereen die reist met kinderen en die extra ruimte wil. Op het dak van het hotel vindt u de perfecte plek om te...

Hotel o.b.v. Volgens programmaPrima Galil Tiberias Hotel biedt een fantastisch uitzicht over de stad en de Zee van Galilea en heeft een centrale positie in de historische stad van Tiberias.

Gasten van het Prima Galil Tiberias Hotel kunnen genieten van schone en zeer ruime kamers. De grotere familiesuites zijn ideaal voor iedereen die reist met kinderen en die extra ruimte wil.

Op het dak van het hotel vindt u de perfecte plek om te ontspannen; er is een mooi zwembad en een zonneterras (open in het warme seizoen).

Het Prima Galil Tiberias Hotel is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de vele heilige sites van Galilea. Het openbaar vervoer verbindt het hotel eenvoudig met de Zee van Galilea en de stranden.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Prima Tiberias 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2022  vakantieisrael.nl
v6.20210209