Hostel Roks Afbeelding Hostel Roks
Hostel Roks
Bestemming: Galilea - Haifa

Hostel Roks


Hostel Roks is te vinden in de wijk Hadar HaCarmel in Haifa. Je profiteert er van een gunstige ligging in het stadscentrum en vlak bij een treinstation. Wil je hier graag van de culturele hoogtepunten genieten? Dan zijn Israëlisch Nationaal Museum van Wetenschap, Technologie en Ruimtevaart - Madatech en Hermann Struck-museum echt een bezoek waard. Een aantal andere attracties in de omgeving vind je bij Israëlisch Nationaal Maritiem Museum en Educatieve Dierentuin van Haifa. Cable Car Station en Spoorwegmuseum zijn ook zeker het bezoeken waard.



Hostel Roks ligt in Haifa, op 2,2 km van het rustige strand en op 1,5 km van het gemeentelijk theater van Haifa. Het biedt accommodatie met een gemeenschappelijke lounge en gratis WiFi in de hele accommodatie, evenals gratis parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een barbecue. De accommodatie biedt een gedeelde keuken, een parkeerservice en een bagageopslag.

Alle kamers hebben een gedeelde badkamer met een douche en een haardroger.

Het hostel beschikt over een terras. U kunt darten bij Hostel Roks.

De accommodatie biedt een wasservice en zakelijke faciliteiten, zoals een fax- en kopieerapparaat.

Madatech - het nationaal museum van wetenschap, technologie en ruimte ligt op 600 m van Hostel Roks, en de tuinen van Baha'i en de Golden Dome bevinden zich op 2 km afstand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Haifa, op 4 km van het hostel.



Hotels
Dit pension beschikt naast een magnetron in de gemeenschappelijke ruimte over een koelkast in de gemeenschappelijk ruimte en een wasserij. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Je vindt er ook een bibliotheek, hulp bij uitstapjes/tickets en meertalig personeel. De 7 kamers bieden gratis wifi, 4 badkamers en roomservice aan. Een regendouche, een haardroger en een douche zijn enkele van de overige beschikbare voorzieningen. De badkamer wordt gedeeld en huishoudservice is op verzoek beschikbaar.

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hostel Roks 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  vakantieisrael.nl
v6.20220705